Interview met Fashion Tweets

Heey,

Ik heb nog is een interview voor jullie! En vandaag is dat met Fashion Tweets van FashionTweetsBlog. Ze had gevraagd of ik haar wou interviewen, en dat zag ik natuurlijk wel zitten! Ze blogt voornamelijk over fashion en beauty. Laten we is kijken naar haar antwoorden!

The Questions:

Hoe ben je er op gekomen om te bloggen?

Fashion Tweets: Ik ben op het idee gekomen omdat ik heel veel YouTube filmpjes bekeken had. En ik dacht ik vind het ook wel leuk om met iemand iets te delen. Dus toen dacht ik aan een blog! 

Wat wil je nog bereiken met je blog?

 Fashion Tweets: Meer actieve mensen op mijn blog! 🙂

Wat heb je tot nu toe al bereikt met je blog?

 Fashion Tweets: Veel blogposts!

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Fashion Tweets: Ik vind het heel leuk om dingen te met iemand te delen en tips te geven! En je kan over van alles praten.  

Wat betekend bloggen voor jouw?

 Fashion Tweets: Bloggen betekend voor mij een hobby. Ik vind het super leuk, en kan er van alles vertellen.

Zo dat waren haar antwoorden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vond het alvast leuk om haar te interviewen! Wil jij nu ook een interview? Lees dan zeker: Oproep voor interviews! Hieronder haar Instagram account en blog.

Blog: fashiontweetsblog 

Instagram: fashion_new_tweets 

Liefs Luna xx

3 gedachten over “Interview met Fashion Tweets”

Geef een antwoord