Interview met Iris

Hallo iedereen!

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen. En ik dacht laten we nog is een interview doen. Vandaag heb ik een interview met Iris. Ze heeft een blog HappyHipsterBlog. Ik vind haar super leuk. Iris is zelf ook heel lief! Ze blogt over Lifestyle, Fashion, tags, reviews en random things. Maar laten we maar over gaan naar het interview.

De vragen:

 Hoe ben/zijn je/jullie er op gekomen om te bloggen?
Rond december bleef ik in de vakantie thuis en ik verveelde me nogal. Toen kreeg ik het idee om een blog te beginnen, ik schreef altijd al veel en in een blog kon ik veel tijd stoppen die ik in de vakantie over had. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik nu nog steeds zou bloggen haha, het was meer een experiment.

Wat wil je nog bereiken in je blog?
Iris: Het zou me heel leuk lijken om te kunnen samenwerken met een kledingwinkel, een soort eigen stijl ontwerpen. Een persreis lijkt me ook heel leuk, maar voor nu is alleen bloggen ook al heel leuk.

Wat heb je tot nu toe al bereikt in je/jullie blog? 
Iris: Ik mocht aanwezig zijn bij de Hema Schoolcampus actie in Rotterdam. Hierbij waren Rutger en Boncolor ook aanwezig, dus dat was erg leuk. Ik mocht toen met Rutger lunchen! Heel gek om daar opeens met een perskaartje rond te lopen, wel erg leuk.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?
Iris: Dat je zelf helemaal mag weten waar je over blogt, hoeveel je blogt en dat soort dingen. Je mag alles zelf bepalen. Ik vind het ook leuk dat veel mensen jouw posts ook echt lezen, dan voelt het toch alsof je het niet voor niets doet als je bijvoorbeeld weer een leuke reactie krijgt.

Wat betekend bloggen voor jouw?
Iris: Het betekent best veel, alleen soms gaan andere dingen voor. Natuurlijk is mijn blog belangrijk, net zoals school, vrienden en familie. Soms moet je keuzes maken; leren voor die belangrijke toets of toch nog een blogpost schrijven? Dan gaat school toch echt voor. Dat betekent niet dat mijn blog niks betekent, ik ben er erg trots op en zou zonder blog niet weten wat ik zou moeten doen.

ZO dat was het interview met Iris. Ik vond het super leuk om haar te interviewen. Kijk zeker op haar blog! Linkjes van haar Instagram en haar blog hieronder.

Blog: HappyHipsterBlog 

Instagram:  @happyhipsterblog 

Liefs Luna en nog is bedankt Iris, dat ik je mocht interviewen!

xoxo 

 

Geef een antwoord