Interview met Menina

Hallo,

Yep, nog is een interview! Misschien een tijdje geleden, maar ja. Ik heb vandaag een interview met Menina. Van Madeby(menina). Ze wou wel geïnterviewd dus dat deed ik dan maar. Ik volg ondertussen haar blog. Ze heeft een heel leuke blog. Maar laten we beginnen met het interview.  

De vragen:

Hoe ben je er op gekomen om te bloggen?

Menina: Ik zag gewoon eigenlijk anderen en ik wou er dan ook een beginnen. Mijn passie van fashion en beauty met andere delen leek me wel leuk. Ik heb vroeger echt zo een 10 blogs gemaakt, maar deze heb ik wél volgehouden. 

Wat wil je nog bereiken in je blog?

Menina: Ik zou graag nog veel samenwerkingen doen met andere blogs en nog vele leive reacties krijgen.

Wat heb je tot nu toe al bereikt met je blog?

Menina: Samengewekrt met matchbox, een gastblog geschreven voor een andere blog.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Menina: De foto’s trekken! En het schrijven van de blogpost, zelf vind ik het ook echt super!

 Wat betekend bloggen voor jouw?

Menina: Heel veel. Ik doe het nu nog maar 7 maanden, maar toch is het heel veel voor me beginnen te beteken. Ik hou gewoon super veel van bloggen en ik wil er echt never nooit mee stoppen. xxx

Zo dat was dan het interview. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vond het heel leuk om Nina te interviewen. Linkjes van haar blog en Instagram hier onder.

Blog: Madenyme(nina)

Instagram: m__enina 

Geniet nog van de vakantie!

Liefs Luna xx  

9 gedachten over “Interview met Menina”

Geef een antwoord