Sorry planning veranderd!

Hey hey,

Zondag 14 augustus heb ik een paar dingen gemeld. Ik ga nu even vertellen wat er veranderd wordt en waarom.

Ik had gezegd dat 17, 24, 27, en 28 augustus geen artikels online komen. Maar wel 21 augustus. Ik had verteld dat er een Back To School shoplog zou komen op 21 augustus. Maar blijkt dat ik nog niet echt weet wat ik moet hebben. Dus zal er op 21 augustus geen artikel online komen. Een zeer grote sorry hier voor. Ik had ook gemeld dat er 31 augustus ook een artikel online komt. Maar dat komt er dus niet.

De Back To School shoplog zal er waarschijnlijk nog wel aankomen. Wanneer kan ik niet echt vertellen. Dat hangt er van wanneer ik weet wat ik nodig heb. Ook sorry hier voor.

Ik kan dus niet vertellen wanneer er een artikel online komt of niet. De shoplog zal komen maar heb geen vaste datum. En heb ook geen datums wanneer er geen artikels online zullen komen in augustus.

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden. Nog is sorry voor het misverstand. Jullie zullen de shoplog wel voorbij zien komen.

Dat was dan de korte mededeling. Tot de volgend!

Liefs

Luna xoxo

 

Geef een antwoord