17, 24, 27 en 28 augustus geen artikels!

Hey hey,

 Ik ben een beetje later. -SORRY!- Maar dus.

Ik heb even een kleine mededeling voor jullie. Over 17, 24, 27 en 28 augustus. 

17, 24, 27 en 28 augustus komen er geen artikels online. 21 augustus wel!! Omdat ik volop bezig ben met voorbereidingen op september en oktober. Dat ik de 2 eerst maanden kan focussen op school. 21 augustus komt er wel een artikel online. Dat zal waarschijnlijk een Back To School shoplog zijn.

En woensdag 31 augustus, komt er wel een artikel online. Maar wat ga ik nog niet verklappen.

Zo dat was dan het korte artikel voor vandaag. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat er die dagen geen artikels komen. En nog is sorry dat het artikel een beetje later is online gekomen. 

Liefs

Luna xoxo

 

Geef een antwoord