Interview met Birgit

Hallo ik heb vandaag een interview met Birgit van Beautybybirgit. Ze is een Belgische YouTuber. Ze maakt video’s over beauty, fashion, lifestyle en meer van dat soort dingen. Maar je kunt haar ook herkennen van  Just Like me op Disney. Ze is echt heel lief. Ze vond het heel leuk dat ik dit doe. En dan heb ik haar met plezier een paar vragen gesteld. En Birgit heeft ze dan beantwoord. Laten we eens kijken.

Hoe ben je erop gekomen om een YouTube kanaal te beginnen? 

 Birgit: Ik zag in die tijd allemaal Amerikaanse Youtubers video’s maken en zelf vond ik dit (bijna) niet in België. Ik heb altijd al iets met video & grafische vormgeving gehad, dus in deze hobby kon ik me volledig uitleven! 

 Wat vind je zo leuk aan YouTube?  

 Birgit: Vooral het feit dat je helemaal jezelf kan zijn, en dat je zélf kiest wat je gaat kijken. Dat is niet zo bij tv.

 Wat heb je al bereikt met je kanaal?  

Birgit: Ik heb al super veel filmpjes gemaakt en ook al leuke samenwerkingen. Zo mocht ik vorig jaar een super mooie horloge ontvangen, dat was mijn eerste échte samenwerking. Ook ben ik gecast voor de Disney Channel serie “Just Like Me”. 

 Wat wil je nog bereiken met YouTube?  

Birgit: Op dit moment is mijn doel om de 10K abonnees te halen. Verder wil ik mijn content elke dag verbeteren! 

 Je doet ik mee in een nieuwe serie op Disney, Just Like Me. Hoe vond je dat, dat je mee mocht doen in een serie?  

Birgit: Het was een hele leuke ervaring! Ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen en heel erg veel bijgeleerd! 

 Wat betekend YouTube voor jouw?  

Birgit: Het is toch wel iets speciaals. Het is iets dat ik zélf helemaal heb opgestart en waaraan ik zelf ook werk. Het feit dat er zoveel mensen willen kijken naar mijn filmpjes, dat doet me toch wel iets!

 Wat kunnen we nog verwachten op je YouTube kanaal?   

Birgit: De volgende maand kan je vooral Back to School video’s verwachten! 

Wat geef je beginnende YouTubers mee, die ook een YouTube kanaal willen beginnen? 

Birgit: De kwaliteit is belangrijker dan de kwantiteit. Dit wilt zeggen dat het eigenlijk beter is om één video online te zetten met goede kwaliteit, leuke content, waarnaar de mensen willen kijken, dan als je héél véél video’s gaat online zetten die over niets gaan en met je webcam zijn gefilmd! 

Zo dat was het interview met Birgit. Ik vond het heel leuk om Birgit te mogen interviewen. En ik wil dan ook Birgit heel erg hard bedanken dat ik haar mocht interviewen. Hier onder een link van haar YouTube kanaal en Instagram.

YouTube: Beautybybirgit 

Instagram: @beautybybirgit 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En tot de volgende keer!

Liefs Luna xoxo

 

 

i

 

 

4 gedachten over “Interview met Birgit”

Geef een antwoord