Blog schema

Hey lieve lezers,

Omdat ik dit jaar naar het middelbaar ga wil ik toch wel een blog schema hebben. Vorig jaar had ik dat niet echt. Ik blogde wel op woensdag, zaterdag en zondag.

-Probeerde dat dan toch- Maar nooit echt op een bepaald tijdstip. Ik ga vandaag dus in het kort even uitleggen wanneer je iets mag verwachtten en hoe laat. En nog wat meer info daarover.

Maandag: is er geen artikel

Dinsdag: is er geen artikel

Woensdag: is er geen artikel

Donderdag: is er geen artikel

Vrijdag: is er geen artikel

Zaterdag: artikel!! om 11.00 u 

Zondag: artikel!! om 15.00 u

Dus is er zijn elke week twee artikels. Omdat ik nu iets drukker ga hebben met school heb ik die beslissing genomen.

Opgelet! Als ik bijvoorbeeld veel werk heb voor school, kan het zijn dat er maar 1 artikel online komt. Het hangt er vooral af hoe druk ik het heb. Ik ga sowieso heel veel dingen al inplannen dat ik niet veel werk heb.

Als ik mijn examens heb komt er die periode geen artikel online. Maar dat meld ik wel dan.  

Zo ik hoop dat ik jullie nu een beetje meer info heb kunnen geven op dit schooljaar. Ik kan jullie ook al verklappen dat ik waarschijnlijk ook nog een Back 2 School shoplog ga doen, als ik al mijn spullen heb. Want ik heb nu alleen maar een boekentas. -lacht-

Tot de volgende keer! en sorry dat er woensdag geen artikel was!!

Liefs Luna xoxo

 

 

7 gedachten over “Blog schema”

  1. Het middelbaar is inderdaad een grote verandering! Goed dat je deze stap genomen hebt! Ik heb ook 2 artikels in de week! Dat werkt voor mij goed! Kijk wat voor jou het beste werkt! Vergeet niet dat school altijd voor gaat! Ik (en ik denk al je andere lezers) begrijpen het als er eens geen artikel online komt!

  2. Pingback: Mijn blog is veranderd! – Luna's Wonderland

    1. Nee je moet gewoon een account aan maken op wordpress bv. En het kost geen geld, pas vanaf je een domeinnaam en een andere functie kiest. Ik heb gewoon de gratis. Later kun je het altijd veranderen. En leuk dat je inspiratie hebt kunne op doen!
      Ik wens je succes en als je een blog hebt laat het zeker weten!
      Liefs Luna xx

Geef een antwoord