Happy Birthday to Shawn Mendes!!!

Heeeey,

heb een extra artikel voor jullie. Jullie zien het al aan de titel. Jaja Shawn Mendes is vandaag jarig!!! Voor als je het nog niet wist, ik ben een enorme fan van Shawn. Hij is vandaag 18 geworden. Dus officieel volwassen. Het leek me wel een mooie gelegenheid om wat meer te vertellen over Shawn.

Shawn Peter Raul Mendes, ja dat is zijn volledige naam.  8 augustus is zijn verjaardag, hij is in 1998 geboren. Hij groeide op in Pickering, een buitenwijk in Toronto,Canada. Zijn vader is van Portugese afkomst en zijn moeder Engelse. Hij heeft ook nog een zus Aliyah Mendes. Hij zit bij het platenlabel Island Records. Hij speelt Gitaar en Piano. En natuurlijk zijn stem. Hij heeft zijn eerst album in april 2015 uitgegeven, en dat noemt Handwritten. Nu is hij met dat album nog aan het touren. In september 2016 komt zijn nieuwe album uit,  Illuminate. Oja nog een weetje. Treat You better gaat over partnergeweld. Op het einde het van de clip staat het nummer van een lijn in Amerika voor als je te maken hebt met partnergeweld. En hij ziet er ook nog is super goed uit in de clip!!

hier een paar foto’s van Shawn

   

Dit is mijn persoonlijke favoriet!!! 

Hier een paar liedjes die ik super goed vind. De eerste drie zijn van zijn nieuwe album. 😀 

Three Empty Words

Treat You Better 

Ruin

Stitches

Imagination

Somthing Big

Kid In Love

I Don’t Even Know Your Name

Bring It Back

Life Of The Party

Oke het zijn niet een paar liedjes, maar ja. Ik zou nog kunnen doorgaan. Ik ben nu eenmaal een fan. #mendesarmy

Zo tot hier het artikel. Nu weten jullie ook wie hij is en wat hij doet. Zoek hem zeker is op.

Website: Shawn Mendes Offical Website

Instagram: @shawnmendes

YouTube: ShawnMendesVEVO & Shawn Mendes 

Twitter: @ShawnMendes 

Vine: Shawn Mendes 

Liefs Luna hoop dat jullie het leuk vonden!!  

xoxo

 

 

9 gedachten over “Happy Birthday to Shawn Mendes!!!”

Geef een antwoord