Instagram VS Snapchat

Instagram VS Snapchat

Hey, sinds woensdag heeft Instagram een update gedaan. Ik denk dat het iedereen al wel is opgevallen. Ik was in het begin wel even van de kaart. Maar vandaag gaan we het er is over hebben. 

Instagram heeft een update gedaan. Je kan nu in Instagram ook een verhaal hebben zoals op Snapchat. Op Snapchat heet het Snaps en op Instagram heet het Grams. Instagram is dus de nieuwe Snapchat. We zullen even de min en pluspunten van beide overlopen. En dan het besluit. 

Snapchat

Minpunten 

* Je kan maar 1 soort pen

*  Je kan een foto op je verhaal zetten. Maar dan kan iedereen het zien.

Pluspunten

* De tekst kan je in een leuk kleurtje doen!

* Je kunt emoij een stickers gebruiken

*    Je kan foto’s van je gsm er op zetten

Instagram

Minpunten

* Je kan de tekst niet in een leuk kleurtje doen

* Je kunt geen foto van ja gsm er op zetten      

* je kan emoji toevoegen maar dan staan ze op een rijtje

Pluspunten

* Je hebt 3 pennen. een dikke, een dunne en een speciale pen

*  je kan je verhaal verbergen voor personen. Waarvan je niet wilt dat die het zien.

Wat is de conclusie volgens de min en pluspunten?

Ik weet het niet zo goed ik vind het wel een leuk gegeven. Instagram heeft 3 minpunten en 2 pluspunten. Snapchat heeft 2 minpunten en 3 pluspunten. Waar ik kan opkomen. Het kan zijn dat ik er een aantal mis of fout zijn. Maar ik zal Instagram Stories gebruiken. Maar Snapchat blijf ik ook gewoon gebruiken.

Hier even een paar foto’s van Instagram hun update. En hoe de app er uitziet.:

    

Zo de eerste foto is als je hem opzoekt in de App Store/Play Stor. De tweede foto zie je mijn profiel _lunaswonderland_ en zie je een cirkel rond mijn foto. Dat is mijn verhaal. En de laatste foto zie je alle verhalen van de mensen die je volgt. Dat staat bovenaan in de app.

Zo dat was het dan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En laat zeker weten wat jullie er van vinden.

Liefs Luna xoxo 

 

 

16 gedachten over “Instagram VS Snapchat”

  1. Leuke post! Ik vind het echt kinderachtig eerlijk gezegd om het na te apen. Heb wel heel erg hard moeten lachen haha; iedereen zette in z’n instagram story z’n snapchatnaam haha. Ook had op Twitter Snapchat iets over Insta gezegd van ‘wanneer komen ze met filters’, waardoor Instagram het officiele account van Snapchat heeft verwijderd! Echt te grappig haha. Ik gebruik het niet op Instagram, Snapchat blijft gewoon leuk x

  2. Heey ik zie dat je in de catogoriën ook interviews doet zou je mij ook eens een keer willen interviewen? Het hoeft niet hoor maar als je het wilt wil je me dan verder spreken op instagram? Ik heet; fashion_new_tweets
    XXX Fashiontweets

Geef een antwoord