Interview met Serena

Hey hoi lieve lezers,

Ik heb nog is een interview voor jullie. En dat is vandaag met Serena van byfashionblog. Ze schrijft over fashion, beauty en lifestyle. Ze schrijft heel leuk. Ze is ook heel erf lief. En haar blog is leuk aangekleed! Laten we beginnen met het interview.

De vragen:

Hoe ben je er op gekomen om te bloggen?

Serena: Het was in de zomervakantie, ik verveelde me en ik zat er al heel over na te denken om een blog te beginnen. Dus toen heb ik een blog aangemaakt.

Wat wil je nog bereiken in je blog?

Serena: Eigenlijk heb ik al best veel bereikt ik heb samenwerkingen gedaan, geld verdiend met bloggen. En ik heb leuke producten ontvangen van een bedrijf!

Wat heb je tot nu toe al bereikt met je blog?

Serena: Zoals ik al zei heb ik samenwerkingen gedaan, geld verdiend met bloggen en ik heb leuke producten ontvangen van een bedrijf!

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Serena: Ik vind leuk aan bloggen als je artikels maakt en super lieve reacties krijgt op je blog. De artikels maken vind ik ook heel leuk en producten ontvangen.

Wat betekend bloggen voor jouw?

Serena: Het betekent best wel veel voor me en ik doe het alweer bijna een jaar! Ik zou echt niet meer willen stoppen.

Zo dat was het interview met Serena. Ik vond het heel leuk om Serena te interviewen. En bekijk ook zeker haar blog en Intagram account. Linkjes hier onder!

Blog: Byfashionblog 

Instagram: Byfashionblog   

Zo dat was het artikel. Wil jij ook een interview? Lees dan zeker -> Oproep voor interviews! 

Liefs Luna xx 

11 gedachten over “Interview met Serena”

  1. Pingback: Interview Serena – Luna's Wonderland

Geef een antwoord