Stel je voor dat je op een onbewoond eiland was…

Yep ik heb weer een stel je voor dat. Vandaag is het onderwerp: Stel je voor dat je op een onbewoond eiland was… Ik stel ook al gelijk de vraag aan jullie. Stel je voor dat je op een onbewoond eiland was… Wat zouden jullie doen? Laat het achter in de reacties!

Stel je voor dat je op een onbewoond eiland was…

Ik zou eerst en vooral denken hoe ik hier weg kom. Want hoe kom je nu in vredesnaam van een onbewoond eiland af?! Ik zou een op het strand stenen leggen met daarop: help! Dat vliegtuigen en helikopters het misschien zien. Maar voor de boten zou ik op een stok een blad hangen en er mee zwaaien. Dat ze me zien. 

Maar ja dat komt niet in 1 2 3 natuurlijk. Dus moet ik ook een bed en kamp maken. Dus zou ik de jungle intrekken om stenen, takken, balderen en mos zoeken voor een kamp en bed. Met takken en mos zou ik een bed maken. En met nog anderen takken zou ik een soort van tent maken waarin ik kan slapen, en de bladeren doe ik erop om het dicht te maken. Maar ook nog wat mos erop. En dan kan ik ook een beetje slapen, als het avond is.

Ja dat was zo een beetje wat ik zou doen. Vooral heel veel aandacht zoeken. En uiteindelijk merken ze toch dat ik weg ben, dan zullen ze me vast en zeker gaan zoeken. ;D Dus dit was dan weer is een stel je voor dat. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Lees zeker: Oproep voor interviews! 

Byee

Liefs Luna oxox 

7 gedachten over “Stel je voor dat je op een onbewoond eiland was…”

  1. Heyy, leuk geschreven! Ik heb wel een tip voor je; misschien kun je je lettertype veranderen. Je blogpost is nu helemaal in caps lock, waardoor het schreeuwerig overkomt als je snapt wat ik bedoel. Je hebt echt een leuke schrijfstijl! x

  2. Leuke blog heb je! Ik heb alleen 1 vraagje hoe doe jij instagram op je blog zetten? Ik bdl dat rechts dan zie je een linkje naar je instagram account toe hoe doe jij dat?

    XXXX FashionTweets
    Ps; Verder is jouw blog echt awesome!

Geef een antwoord