My social media

Hey lieve lezers,

Ja ik heb woensdag geen artikel geplaatst. Maar kijk het is vakantie, het is warm weer. Dan heb je niet alle tijd om een artikel te schrijven. Maar dus, ik heb vandaag een artikel over mijn sociale media. Niet iedereen weet dat ik het zelfs heb. Laten we is kijken.

Pinterest: lunaswonderland 

Pinterest is een app/site waar je een bord kan maken met dingen die jij leuk vind. Zelf plaats ik er niet echt is op. Maar ik vind het af en toe wel is leuk om wat rond te neuzen. Je kan dan ook kijken wat mijn interesseert. Dus neem zeker een kijkje!

Instagram: _lunaswonderland_  

De meeste van jullie weten denk ik wel wat Instagram is. Het is een app/site waarop je foto’s kan delen met meerdere mensen. Jouw volgers dus. Je kan zelf ook veel mensen volgen ook beroemdheden en merken. De meeste van jullie wiste  denk ik wel dat ik dit heb. Maar voor de nieuwe volgers. Je hebt ook veel mensen die een feed hebben. Dat is een thema waar ze zich aan houden, met hun foto’s op hun account. Ik doe dat niet, maar vind het wel heel mooi.

Lijkt het jullie wat als ik mijn favorieten Instagram accounts met jullie deel?

Weheartit: lunaswonderland  

Weheartit is zo goed als het zelfde als Pinterest. Je kan er ook foto’s op zetten. En je eigen collecties maken. Met dingen die je leuk vind. Ik zit het meest op Pinterest. Maar Weheartit is ook heel leuk. Dus neem gerust een kijkje.

Zo dat waren de sociaal media accounts die ik heb. Ik hoop dat ik de apps goed heb uitgelegd. Sorry als het niet zo is.  Als jullie ook een account op een van deze sociaal media’s heb, laat dan zeker een linkje achter in de reactie! Dat was het dan, tot de volgende keer!

Liefs Luna xxx 😀 

1 gedachte over “My social media”

Geef een antwoord