Goodmorning everybody

Goedemorgen iedereen,

Ik weet dat het misschien heel vroeg is voor een artikel. ??Maar ik had er zin in dus ja.  Ik ga wat babbelen met jullie dus laten we beginnen.

Dus het is nu op dit moment dat ik dit aan het schrijven ben 9.03 u. Lekker vroeg dus, voor een artikel. Ik ben aan het luisteren naar de nieuwe single van Shawn Mendes. En die heet Treat You Better, en de videoclip is AMAZING! Ik heb hem zoal triljoenen keren bekeken. -hihihi- hier klikken voor de clip. Maar  ben ook obsessed met vlogmas van Zoe Sugg aka Zoella. Ik weet het ik kijk kerst/winter filmpjes in de zomer. Ik vind het leuk dus dan maakt het niet uit. Ik ben eigenlijk nog heel lazy. Je zou mijn hoofd op dit moment is moeten zien. -Niet dat ik dat ga doen hoor-

Ik ben ook begonnen aan een nieuwe serie. Oké die serie bestond al, maar het seizoen begint vanaf het begin.-Snap ie?- De serie heet Revenge. Ik kan er nog niet veel over vertellen omdat ik nog maar twee afleveringen heb gezien. Maar tot nu toe is het wel fijn.  

Ik weet niet of jullie het merken, maar de kwaliteit van mijn foto’s is niet geweldig. Dus ik trek momenteel foto’s met mijn gsm. Dus ik wil gaan sparen voor een betere camera. Misschien komt hier nog een iets uitgebreider artikel over. bijvoorbeeld voor welke ik ga sparen. Maar dat weten jullie dan ook al. 

Wat ik vandaag ga doen weet ik niet echt. Maar zeker en vast Zoe haar vlogmas kijken en andere video’s, van haar. Ik ga nu denk ik verder vlogmas kijken van Zoe. Dus tot de volgende keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden zo een ochtend artikel. Ik vond het leuk om te schrijven. 😀 

Zoe haar hoofd kanaal; Zoella

Zoe haar extra kanaal; MoreZoella

Vlogmas video’; Vlogmas

Liefs Luna en enjoy your day!!! xx

Geef een antwoord