Review Micellair reinigingswater

Hey hey, 

Ik heb nog is een review voor jullie. Ik ga het hebben over reinigingswater van Garnier. Ik heb het een tijdje geleden gratis gekregen bij de Kruidvat. En ik wou wel mijn mening geven over dit product. Dus laten we beginnen.

Het product

Het is een reinigingswater voor je hele gezicht, je ogen en lippen. Het zal dus niet prikken in de ogen. Het is ook goed voor een gevoelige huid. Ik heb een een mini flesje van 125 ml. Het reinigt, verwijdert make-up en verzacht. En er zit geen parfum in. ( ik heb het gratis gekregen dus de prijs weet ik niet, maar ik heb het van de Kruidvat )

Eerst indruk

Toen ik het flesje zag was het wel goed. Het is ook bestemd voor een gevoelige huid, dus dat vond ik wel goed. Meer kan ik er niet over vertellen.

Wat vind ik er van?

Ik vind het een heel fijn product. Het ruikt ook wel goed. Het reinigt je hele gezicht. Dus als je veel make-up op hebt gaat het er goed af. ik blijf het zeggen maar ik vind het een plus punt dat het ook bestemd is voor de gevoeligere huid.

Doet het wat die moet doen?

Jazeker! Het is goed voor heel je gezicht. Als je bijvoorbeeld BB cream op hebt gaat het er vlot van af. Voor de ogen is het ook super, het prikt ook niet in de ogen. Voor de lippen net het zelfde ook goed. Als je alleen lip liner draagt gaat het er ook vlot van af. Dus toppie!

Is het een aanrader of niet?

Ik vindt het wel een aanrader. Zeker voor mensen die een iets gevoeligere huid hebben. -Zoals ik- Is het een top product. Dus ja het is een aanrader.

Zo dat was dan de review. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. En ik zie jullie de volgende keer met een nieuw artikel.

Lfs Luna xx

 

 

 

  

Geef een antwoord