Interview met Marie

Hallo lieve lezers, ik heb vandaag een interview voor jullie. Ik kan jullie vertellen dat ik een interview heb met Marie van Marietjeh.

Marie is een heel lief meisje. Toen ik haar wou interviewen zag ze het direct zitten. En was heel enthousiast er over. Ik vond dan ook heel leuk om haar te interviewen! Marie haar blog is super leuk. Ik vind de manier hoe ze schrijft super! Wat ik vooral bewonder is haar foto’s. Die zijn zijn zo mooi. Echt Marie hoe jij je foto’s trekt is geweldig.

De vragen:

Hoe ben je er op gekomen om te bloggen?

Marie: Ik heb al heel lang een passie voor het schrijven en ongeveer een jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer ruimte nodig had om mijn schrijfwerk te delen. Het leek me fantastisch een blog te beginnen dus heb ik de touwtjes in handen genomen en m’n blog gemaakt. 

Wat wil je nog bereiken in je blog?

Marie: Ik zou graag deze zomer de 100 Followers halen. Misschien leg ik de lat wat hoog maar ik zou super blij zijn als het lukt. Ook wil ik gewoon dat mensen met plezier de artikels lezen en dat ze er inspiratie kunnen uithalen.

Wat heb je tot nu toe al bereikt in je blog?

Marie: In mijn eerste jaar bloggen had ik misschien maar drie lezers en ondertussen heb ik toch al ergens in de 40 Followers per mail en in de 40 Followers via wordpress. Toch al iets. Ook mijn eerste samenwerking is net achter de rug, een mega leuke ervaring!

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Marie: Het feit dat je mensen kan laten zien wie je bent. Jezelf in een artikel leggen als het ware en mensen inspireren. Ik deel graag mijn passie en visie met mijn lezers en het leuke is het gevoel dat je hebt wanneer je waardering krijgt, denk ik dan. Natuurlijk je verdiepen in het schrijven is al een passie op zich, ik zou niet zonder blog meer kunnen denk ik.

Wat betekend bloggen voor jouw?

Marie: k kan niet meer zonder. Ik had nooit verwacht dat het zo’n invloed zou gaan hebben op mijn leven. Ik hou van schrijven en stel dat ik geen blog meer zou hebben dan denk ik dat er een grote leegte zal ontstaan en een gevoel van ‘Wat moet ik nu doen met al mijn krabbels?’ Ik ben dol op bloggen zelfs al is mijn blog nog niet zo ruim 😉

Zo dat was dan het Interview met Marie. Ik vond het super leuk om jouw te interviewen Marie. ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Ik kan jullie zeggen bekijk zeker Marie haar blog, het is echt super! Ik bedank voor al Marie omdat ik je mocht interviewen voor mijn blog. Misschien komt er ooit wel is een samenwerking. 🙂 Jullie kunnen zeker nog een paar interviews verwachten komende zomer.

Marie haar Instagram is ook iszeker de moeite waard: @mariebeyens 

En natuurlijk haar blog: marietjeh 

Liefs Luna en tot de volgende keer!!

xxx

 

2 gedachten over “Interview met Marie”

  1. Pingback: TAG ~ The Liebster Award – luna's Wonderland

Geef een antwoord