Interview met Flowerpowergirl

Hallo ik heb weer een interview voor jullie. Vandaag heb ik een interview met Flowerpowergirl. Ze heeft een blog genaamd: xflowerpowergirlsworldx. Ze is een heel vrolijke blogger. Ze was dan ook heel tevreden dat ik haar wou interviewen.

Ze blogt eigenlijk niet over specifiek 1 ding. En dat vind ik wel fijn, ze blogt over dingen die zij leuk vind.-Maar dus-

Laten we maar over gaan naar het interview.

De Vragen:

HOE BEN JE ER OP GEKOMEN OM TE BLOGGEN?

Flowerpowergirl: Ik had al is een blog, maar dat was niet zo een groot succes. En ik wou het graag opnieuw proberen.

WAT WIL JE NOG BEREIKEN IN JE BLOG?

Flowerpowergirl: Ik wil gewoon proberen mensen te inspireren.

WAT HEB JE TOT NU TOE AL BEREIKT IN JE BLOG?

Flowerpowergirl: Ik heb de 100 volgers bereikt en dat had ik totaal niet verwacht, en daarom “dank u aan jullie allemaal om mijn blog te volgen xoxo “

WAT BETEKENT BLOGGEN VOOR JOUW? 

 Flowerpowergirl: Het betekend eigenlijk heel veel! Als ik niet kan bloggen besef ik dat ik het mis.

Zo dat was het interview met Flowerpowergirl. Ik wil in eerste instantie jouw bedanken. Want ik vond het heel fijn om jouw te mogen interviewen. Dus ik raad jullie zeker aan om een keer haar blog te bekijken en te volgen! Haar Instagram is ook zeker de moeite waard!

Blog; xflowerpowergirlsworldx 

Instagram; @xbirrrix 

Ik hoop tot de volgende keer!

Zeker even lezen als jij ook een interview wilt: hier 

Liefs Luna xoxo

6 gedachten over “Interview met Flowerpowergirl”

  1. Pingback: TAG ~ The Liebster Award – luna's Wonderland

  2. Pingback: Interview Brigit – Luna's Wonderland

Geef een antwoord