Wereldreis?!

Hallo hier ben ik weer, ik had jullie gezegd dat ik vandaag een tweede artikel zou plaatsen. Dus ik dacht dan doe ik dat maar. Jullie denken vast wereldreis als titel. Ik zal dat dan vandaag uitleggen aan jullie.

Ik zit nu in het 6de leerjaar, volgend jaar ga ik naar het middelbaar. Ik ga Latijn volgen, en ik heb er heel veel zin in. Mijn droom is om journalist te worden, aangezien ik graag schrijf is dit wel een top job. Ik wil natuurlijk ook door gaan met mijn blog. Ik doe het heel graag, voor jullie.

1 van mijn grootste dromen is om een wereldreis te maken. Of gewoon later heel veel te reizen. Want ik vind het heel leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken, en ze dan met jullie te delen. Momenteel staan er een paar plaatsen/landen die ik zeker is wil bezoeken.

* Canada, Toronto

* Amerika, New York

* Amerika, Miami

* Amerika, Orlando

* Duitsland, Berlijn

* Spanje, Barcelona

* Italië, Rome

*  Italië, Milaan

* Nieuw-Zeeland

* Frankrijk, Parijs ( Ik ben al wel in Parijs geweest, maar toen was ik nog klein),

* Verenigd Koninkrijk, Londen

* Portugal, Lissabon

* Australië,  Canberra ( De hoofdstad voor de duidelijkheid )

* Australië, Sydney

Zo dat waren de landen wel die ik zeker wil bezoeken. Als jullie nog landen hebben die de moeite waard zijn laat ze in de reactie achter.

Ik vind België een heel mooi land. Maar soms denk ik: ”  Ik wil ooit is in een ander land hebben gewoond” Ik weet niet waarom maar ik denk als je ergens woont dat je de stad en de cultuur beter leert kennen. Dan als je er gewoon op vakantie gaat. Misschien is het maar een maand of 2 je, leert de stad en het land veel beter kennen.  Het is een droom waar ik van hoop dat het werkelijkheid word. Maar dat is afwachtten.

Het liefst van al wil ik het in delen doen. Dus alle werelddelen apart, en niet in een geheel.   

Zo dat was dan mijn tweede artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden zo 2 artikels op een dag. Maar dus als je nog examens hebt veel succes, en tot de volgende keer!

Liefs Luna xxx

(de foto’s komen allemaal gewoon van google!!!)

2 gedachten over “Wereldreis?!”

Geef een antwoord