Toetsen zijn voorbij!!!!!!! & Update

Ja ik weet het is al een eeuwigheid geleden dat ik nog iets gepost heb. Sorry daar voor!! Maar ik had het de laatste tijd heel druk.

Maar ik ben super blij want mijn toetsen zijn voorbij. JEEEJ! Ik zal even uitleggen. Ik zit nog in het zesde. Ja ik ben 13. Dat komt omdat ik ben blijven zitten. In het zesde heb je OVSG toetsen. Die waren verdeeld over 3 dagen. En die 3 dagen zijn voorbij. YES!

Maar iedereen die nog examen heeft. Ik wens jullie nog veel succes.

Maar even voor de duidelijkheid. Ik heb een tijdje niet geblogd omdat ik het heel druk had. Het was zeker niet omdat ik het niet wou. Echt niet ik doe het heel graag.

Ik had dus die toetsen, daarvoor heb ik gestudeerd. Maar het kwam ook omdat ik een optreden had in juni. Dan moest ik vaak gaan repeteren. En met gevolg kon ik dan niet bloggen. Jullie hebben ook gemerkt dat ik niet zo vaak meer zaterdag en zondag blogde. Maar dat kwam omdat ik geen wifi had. Daar kon ik niks aan doen. 2 weken gelden heb ik wel zondag geblogd maar niet zaterdag. En vorige week niet, kwestie van tijd. Deze zaterdag en zondag kan je ook geen artikel verwachten. Omdat ik het heel druk heb. Ik moet mijn oma en opa gaan halen aan zee. En zondag heb ik een feestje voor mijn nicht haar communie. En ja ik moet weer een woensdag artikel cancelen en dat is voor volgende week.

Volgende week woensdag heb ik mijn proclamatie en musical, met de klas. En wegens tijdsgebrek ga ik het niet halen om nog een perfect artikel te schrijven voor jullie. Maar dit is heel belangrijk voor mij. Het is mijn soort van diploma uitreiken van het lager onderwijs. De musical hebben wij gedaan als afsluiter van het jaar. We hebben er het hele jaar er voor gewerkt. Ik heb wel een beetje zenuwen. Maar dat komt wel in orde hoop ik.

Maar buiten dat alles. Ben ik super blij want ik kan weer iets afvinken van mijn Wishlist. Ik kon nog niks afvinken tot nu. Ik heb sinds kort een Daniel Wellington horloge. Ik ben er zo blij mee. Hij kostte 149 euro en nog wat. (Denk ik). Ik heb hem zelf betaald met het geld dat ik gespaard heb. Foto hieronder.

Ik ben er alvast super blij mee. Meer weet ik jullie niet te vertellen. ik heb wel een paar nieuwe items gekocht. Waaronder ook make-up. Ik wou er een review van doen, maar de kwaliteit viel een beetje tegen van mijn camera. Maar we zullen nog wel zien.

Ik heb in mijn vorige artikel: hier. Een vraag gesteld aan jullie. Dat was: ” Lijkt het jullie wat om als ik een Facebookpagina ga maken, zodat jullie daarop ook een beetje op de hoogte kunnen blijven?” Zet het even in de reactie, ik hoor het graag! Ik heb nog een vraag voor jullie. Ik wil misschien ook Netflix kopen. Maar ik heb al wel een paar series in gedachten. Maar als jullie nog toffe series weten, laat ze dan zeker in de reactie achter.

Oja ik wil jullie ook even bedanken ik heb de 100 volgers op Instagram behaald. Nu ondertussen al 138 volgers. Maar mijn GOAL is de 150 volgers. Hier een linkje naar mijn account –> _lunaswonderland_ . Misschien volg ik je wel terug.

Zo dat was dan mijn artikel voor vandaag. Ik zal in de vakantie zo veel mogelijk bloggen voor jullie. Misschien komt er vandaag nog een artikel. Omdat het zo lang geleden is, dus hou het vandaag nog goed in de gate.

Liefs Luna

xxx

 

4 gedachten over “Toetsen zijn voorbij!!!!!!! & Update”

Geef een antwoord