Review: Sakura Foaming Shower Gel

Hallo lieve lezers, vandaag heb ik de tweede review voor jullie. Nu gaat het over een shower gel van de Rituals. Ik zou zeggen laten we maar beginnen. Dan weten jullie direct of het een aanrader is of niet.

De prijs:

De prijs vind ik wel oké voor hetgeen wat het is. Ik vind dat er ook wel zijn van andere merken die nog duurder zijn.Zeker voor de hoeveelheid die er in zit, ga ik ermee akkoord. De prijs is: € 8.50.

Het product:

Ik kan er niet veel over zeggen. Ik weet alleen dat het nog maar recent in de winkel ligt.

Eerste indruk?:

Het ziet er uit zoals alle anderen shower gels in de Rituals. Niet heel speciaal. Maar ik vind ook niet dat dat moet. Het ziet er nog altijd wel leuk uit vind ik.

Mening:

Ja het is een heel fijne shower gel. Ik vind dat het ook lekker ruikt. Ik had het al geprobeerd in de winkel. En ik was meteen verkocht. Wat ik er ook zo leuk aan vind is dat als je het op je hand spuit dan is het eerst gewoon een gel. Daarna word het schuim. Het is ook heel erg zacht vind ik. Je hebt maar een beetje nodig  voor veel schuim.

 

Laten we over gaan naar het verdict.

Fijn of niet fijn?:

 Het is heel goed leuk en zacht. De geur is ook geweldig, vind ik. Als je gesport hebt is het echt heel aangenaam om dan een lekkere geur te hebben. Dus is het fijn of niet fijn? -Tromgeroffel!!-

Het is zeker en vast fijn. Dus het is geslaagd.

Zo dat was het dan. Ik hoop dat het jullie aanspreekt om het ook te kopen. Want het is echt een aanrader. Ik wil je ook nog even vertellen lees zeker dit artikel: klik HIER. Lees dit artikel, ik weet het ik heb het al vaak gezegd. Maar het is wel belangrijk.

Nog een fijne week voor de rest en geniet nog even van een vrije dag, zou ik zeggen.

Review: https: Karma Shimmer Body Cream –> kik HIER 

Liefs Luna xoxo 

2 gedachten over “Review: Sakura Foaming Shower Gel”

Geef een antwoord