17/05/2016 t.e.m.20/05/2016

Eerst en vooral hallo iedereen.  dan den tweede, een goed weekend gehad? Ik alleszins wel. Ik had vanaf woensdag al vrij. -JEEEJ!!- Maar dus de titel is nog al raar. Ik ga even uitleggen waarom.

Luister ik zal volgende week geen artikel plaatsen. Alleen in het weekend. Omdat ik met mijn klas op kamp ga. Dus woensdag zal er geen artikel zijn. Ik ga dat misschien wel is inhalen, om op een dag twee artikels te plaatsen.

Ik hoop dus dat jullie het niet erg vinden. Ik vertel het nu al dat ik het maandag niets moet plaatsen hiervoor. (Ik had nu toch de PC nodig dus ja, dan kan ik even goed het nu al vertellen).

Ik heb ook nog goed nieuws. Ik ben woensdag 18 mei jarig. -JOEPIE!!!- Dat vind ik natuurlijk heel tof. Ik word 13 jaar. Ik heb er wel zin in, en kijk er ook wel naar uit. Want dan ben ik een echte tiener. -Lacht-

Maar dat was dan mijn korte mededeling, voor vandaag. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, dat er volgende week woensdag geen artikel komt. Maar ik maak het nog goed hoor.

Tot de volgende keer!

Lieve groetjes

Luna xoxo

1 gedachte over “17/05/2016 t.e.m.20/05/2016”

  1. Pingback: Review: Sakura Foaming Shower Gel – luna's Wonderland

Geef een antwoord