Interview met Yentl

Hallo allemaal, ik heb vandaag een interview voor jullie. Met Yentl. Ik volg nu al even Yentl. Ze heeft een blog en dat heet: Just Yentl. Ondanks dat ze weinig tijd had, heeft ze snel even de vraagjes beantwoord.

 Ze is een top blogster. Het kan ook zijn dat je haar kent van het programma Pink Ambibition. Daar deed ze in mee. Ze schrijft voornamelijk over: Travel, Fashion, Beauty, en nog meer. 

Ik heb haar een aantal vragen gesteld. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 

Hoe ben je er op gekomen om te bloggen?

Yentl: ” Het was m’n afstudeer project op school. Leuk hé? ”                          Ik: ” Ja ik denk het toch wel ja.”

 Wat wil je nog bereiken in je blog?

Yentl: “Zoveel mogelijk momenten om te koesteren, veel lieve nieuwe mensen en merken leren kennen en natuurlijk leuke plekken van de wereld zien.”                                                                                                                      

Wat heb je tot nu toe al bereikt?

Yentl: ” Heel veel plezier 😉 “

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Yentl: “Ik heb m’n eigen stijl leren ontdekken en daarvoor uit durven komen.”

Heb je tips voor beginnende bloggers?

Yentl: “Net als hierboven 😉 geloven in je eigen stijl!”

 

Zo, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Misschien komt er wel vaker een interview met een blogster. Ik bedank vooral Yentl om even de tijd te nemen om mijn vragen te beantwoorden. Ik kan jullie zeggen, kijk zeker eens  op haar blog. (klik hier voor haar blog)  Dat was het dan tot de volgende keer.

Lfs Luna 

6 gedachten over “Interview met Yentl”

  1. Pingback: TAG ~ The Liebster Award – luna's Wonderland

  2. Pingback: Dat was 2016 – Luna's Wonderland

Geef een antwoord