Fashionista Room

Het was nog al lang geleden dat ik een room artikel heb gedaan. Dus hier ben ik er dan mee. Ik haal mijn room inspiratie natuurlijk uit dingen. Waaronder tijdschriften en blogs. Vooral uit de Fashionista. Ik ben zo ook op het idee gekomen om zo een rek te plaatsen voor in mijn kamer. Wat is de bedoeling daarvan. Dat je er dingen kan ophangen, maar ook quotes. Want ik vind dat wel leuk staan. Ik heb een paar foto’s getrokken van de bladzijdes. 

 

     Hier op de foto rechts zie je het. Het is zo een rek wat je dan per seizoen kan inrichten. 

Ziezo dat was het dan. Ik weet dat het een niet al te lang artikel was vandaag. Maar ik kan er niet meer over vertellen, dan nodig is. Maar ik hoop wel dat jullie het nog altijd even leuk vinden. Ik doe mijn best om  een Room artikel te plaatsen.

Lfs Luna xo 

 

Geef een antwoord