Sunday And Saturday

Hey hoi, het is vandaag zondag. Ik noem het artikel van vandaag Sunday And Saturday. Ik bedoel dan, dat we een weekend praatje gaan doen.

-JEEJ!- Dus laten we beginnen. Hoe ik mijn weekend heb beleefd.

Terwijl ik dit artikel type is het weekend nog lang niet gedaan, maar dat maakt niet uit. Zaterdag heb ik niet veel gedaan. Ik heb voor mijn blog een een tag uitgekozen om te doen. En die dan natuurlijk ingevuld. Ik heb dan een foto getrokken voor op mijn Instagram _lunas_wonderland_. Om te vertellen dat ik een Q&A wil gaan doen. (Heb je vragen laat ze hier achter). Ik had die dag niet zoveel te doen. dus ben ik maar naar YouTube video’s gaan kijken. Maar ook even leuk plaatjes gezocht op Tumblr. Want dat vind ik zo leuk om te doen. Inspirerende plaatjes en Quotes. Zondag,     -dus vandaag- Ben ik redelijk vroeg opgestaan. Als mijn klok juist stond natuurlijk. Ik heb besloten om vandaag een mini Work-Out te doen.  Dat heb ik gedaan met de app: The Seven Minute Work-Out. Ik had de app al eerder, maar ik deed er niks mee. Hier even een foto van de app.

 

Het is een heel fijne app. Vind ik dan toch. Je doet 7 minuten een Work-Out, maar je voelt het dan ook. Ik heb dan ook nog gedoucht. Want is wel fijn na een Work-Out. Ik heb dan ook dezen producten gebruikt, die je hier onder ziet. 

Het zijn alle 3 heel fijne producten. Ik gebruik ze heel graag. En nu terwijl ik dit artikel voor jullie aan het schrijven ben, zit er letterlijk een handdoek op mijn hoofd.

Vandaag ga ik nog naar een opendeurdag. Voor volgend jaar. Als ik naar het middelbaar ga. Ik kijk er erg naar uit. Maar ik heb ook wel een beetje stress.

Ik had overlaatst een artikel geschreven over My Life. Nu ben ik bijna een week bezig, en het lukt aardig. Soms heb ik het wel moeilijk met geen paaseitje te nemen, en doe het dan toch. Dus dat zijn nog een aantal werkpuntjes. Maar ik drink nu veel meer water. Ik neem altijd een groot glas water, voor bij het eten. 

Wat ik nu aan het doen ben is, dit artikel voor jullie aan het schrijven. Maar ik ben nu ook heel vrolijk aan het meezingen met: Summertime Sadness cover van Shawn Mendes. Zometeen ga ik ook nog lekkere frietjes eten. -Ja Luna, net nog gezond. En nu al direct frietjes. heel goed bezig.-  

Ik zou zeggen nog een Happy Sunday. En wat gaan jullie nog doen vandaag op een zondag. Ik heb het al verteld. Ga je nu een relax dagje houden, of lekker opruimen. Laat het maar achter in de reacties. 

Lfs Luna en nog een fijne zondag!! xxx 

Geef een antwoord