My life

Hallo, vandaag ga ik jullie iets persoonlijker vertellen. Ik ga jullie meer vertellen over mijn leven dat gaat veranderen. Maar voor dat, wil ik jullie ook even vertellen. Dit is mijn leven en mijn lichaam. Dus ik doe wat ik ermee wil doen. 

Ik leef tegenwoordig niet meer gezond. Ik eet veel te vaak een stuk chocolade en snoep. Ik lust ook bijna niets, om het zo te zeggen. Ik eet wel elke dag een stuk fruit, en ik probeer meer te proeven. Ik vind ook dat ik tegenwoordig veel meer ben gaan snoepen, en dat ik het ook zie. In het begin zag je bijna niet dat ik zo veel snoepte. Maar nu wel, dat is totaal veranderd. Dus daarom zou ik ook een klein beetje willen afvallen. Ik vind dat het eigenlijk voor mezelf niet meer gezond is. Ik wil ook meer gaan sporten. Ik doe natuurlijk wel dansen, maar dat is nu ook niet zo een intensieve sport. Dus daarom wil ik graag 2 keer in de week een Work-Out doen, om een beetje fit te blijven. En misschien na verloop van tijd ook te gaan lopen. Ik wil dan ook dingen gaan veranderen. Die ik jullie nu even in het kort ga uit leggen. 

Snoep en anderen zoetigheden vervangen door fruit & noten. Want ik merk dat ik de laatste tijd heel veel snoep en van die dingen eet. Dus kan ik het maar beter vervangen door fruit & noten. En uiteindelijk is het wel lekker. Zeker als je ze dan een beetje mengt. – Als je snapt wat ik bedoel –

 

Work-Out. Ik wil vanaf nu als het reclame is een paar sit ups te doen. In de plaats van die tijd gewoon voor de tv te zitten en naar je gsm te staren. Want ik heb we de gewoonte om dan mijn gsm of de ipad te nemen. En dan zo te wachtten tot de reclame voorbij is. 

Thee. Ik drink ontzettend graag thee. Alleen ik doe er altijd suiker of honing bij.  Dus ik wel wel graag thee gaan drinken, dus meer en zonder suiker te proberen. 

Lopen? Ik zelf vind lopen niet zo leuk. Maar ik denk als het me fitter en gezonder maakt, dat ik het wel een kans kan geven. Ik moet niet meteen super hard gaan. – Of Course – Ik moet het opbouwen. Allebei mijn ouders lopen ook, en zei zijn ook niet direct super verre afstanden gaan lopen. Want dan overbelast je jezelf. Ik moet dan wel eerst deftige schoenen hebben. Want ik kan niet op mijn All Stars gaan lopen hé.

Zo dat was dan mijn ding voor vandaag. Ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen. Nog even sorry dat ik zondag niets heb gepost. Maar dat komt omdat ik een beetje in tijdsnood zat. Tenslotte had ik al drie artikels gepost die week. 

Maar tot de volgende keer en veel knuffels van mij

Liefs Luna XO :* 

3 gedachten over “My life”

Geef een antwoord