Sfeer & Gezelligheid

De titel lijkt nogal raar. Maar vandaag gaan we het hebben over hoe je je kamer gezellig kan maken. Dus laten we beginnen. 

Ik heb eerlijk gezegd niet zo een grote kamer. Daarom vind ik het natuurlijk ook wel leuk als die gezellig is. Je hoeft daarom geen kleine kamer te hebben hoor. Er zijn een aantal dingen in je kamer die het dat net iets meer maken. Dat zijn bijvoorbeeld: kaarsen, kussens, dekentjes, planten, dekbed,… Ik heb in mijn kamer geen echte kaarsen. Je kunt ook gewoon nep-kaarsen kopen. Ik heb er zo drie op mijn kastje staan. Kussens heb ik zelf maar een paar. Als je een poef hebt zoals ik kun je daar een leuk deken over doen met een leuk kussen. En met een dekbed bedoel ik iets wat jijzelf echt leuk vind. Als je dan weer van heel strak interieur houd, dan moet je niet iets nemen met een leuk print of tekeningen. Planten vind ik ook iets leuk. Het maakt je kamer ook groen maar ook weer leuk. Ik weet niet waarom. – Maar ja dat is mijn ding nu eenmaal – Ik heb een paar foto’s genomen met een aantal leuke items.       ( Misschien lijkt het of ik in een hoekje zit. Maar dat is niet de bedoeling. Het is gewoon om de items leuk te laten zien ). 

 Dit is alles te samen. Gezellig toch.

  Dit zijn de kussens en de nep –kaarsen. Ze lijken net echt.

 Kijk toch hoe schattig. Dit is mijn klein plantje. – Leuk toch –

 Zo dit is dan mijn deken en de kaarsen. Het deken is zo zacht. En ook nog is groot. 

Zo dat was dan mijn klein artikel. Ik weet dat het niet veel is maar ja. Als jullie nog leuke dingen hebben om je kamer gezelliger te maken. Laat ze dan zeker achter in de reacties. 

Lfs Luna X

Geef een antwoord