Boswandeling

Hallo, ik heb vandaag niet veel gedaan. Door het feit dat ik me enorm verveelde. Ik wist niet wat ik moest doen. Toen bedacht ik, ik woon zo goed als in een bos. Waarom dan niet even een klein boswandeling maken. Dus dat deed ik. Oké ons bos stelt niet veel voor maar het is iets en ik doe iets dus. Dan heb ik maar m’n jas genomen en schoenen aangetrokken en ik ging op pad. Natuurlijk is het dan ook een mooie gelegenheid om een paar leuke foto’s te nemen. Dus nam ik maar direct m’n fototoestel ook mee. Ik ga eerlijk zijn ik ben een bangerik. Maar na verloop van tijd viel dat best wel mee. Zo even in de buiten lucht, een hapje lucht scheppen. En foto’s nemen – natuurlijk – Ik vond het wel leuk. Zo even ik alleen met mij en m’n camera, en moedernatuur. -Lacht!- Ik vind het wel is leuk om een keertje te gaan wandelen op mezelf. Niet dat ik het vaak doe hoor. ( Het was eigenlijk zo goed als de eerste keer ). Hebben jullie dat ook is niet, dat er zoveel gebeurd en even moet afgezonderd worden van de wereld. Nu dat heb ik wel en dat is hiermee goed gelukt. Je denkt even aan niets meer je bent bezig met foto’s nemen en van die dingen. Je bent niet meer bezig, van wat moet ik nog doen moet ik nog koken of huiswerk maken. Nee je denkt gewoon even aan jezelf en dat doet enorm veel deugd. Dus als je even niet weet wat te doen. Kan ik je dit ten zeerste aanraden. het moet niet in het bos. Het kan ook gewoon in de stad. En van leuke plekjes foto’s nemen of spelen met de ruiten in etalage’s. Of heb je in jouw stad/gemeente een park ga daar naar toe ook heel gezellig.  Genoeg gepraat ik zal maar even stoppen. Kijk gerust even hier onder, naar de foto’s die ik heb gemaakt in mijn – niet mijn zo speciale bos – 

 

  

Ik weet niet waarom, maar dit is mijn favorieten foto. Er is niks bijzonder aan maar. Ik vind dat die soort van blauwe lucht en die bomen. een cool effect geeft. Wat vinden jullie. Ik zal het gewoon zeggen ik ben er trots op. 😀 Zo dat waren de foto’s die ik heb gemaakt. Misschien niet zo speciaal maar wel leuk. Toch, dat vind ik dan. Ik heb nog een vraag voor jullie. Wat doen jullie als je je verveelt of hoe laat je alles even bezinken? Laat het even in reacties achter. Ik hoor het graag. 

Lfs Luna en veel lente knuffels XXX 

 

 

Geef een antwoord