Quotes & Pictures

Ik vind inspirerende quotes & pictures heel leuk. Quotes heb je in verschillende soorten. Je hebt life, love en nog meer. Ik vind life wel leuk. Je hebt bijvoorbeeld de quote – Have a nice day – Dat is een korte zin maar toch krachtig. Ik hang heel graag foto’s op in mijn kamer. Het geeft je kamer net iets meer. Zoals sfeervol, maar net iets persoonlijkere touch. Als ik foto’s of quotes gebruik, dan gebruik ik er van Tumblr. Soms neem ik ook wel foto’s van Instagram. Dan heb ik het over gewone foto’s maar ook fashion foto’s van outfits. Ik vind de deze twee social media’s heel leuk voor dit soort dingen. Soms gebruik ik ook eigen foto’s of quotes. Meer foto’s eigenlijk. Omdat ik op dat gebied niet zo creatief ben. Ik heb nu ook een trui aan met een mini quote erop. Er staat op – Rise & Shine – Misschien herken je hem wel. Deze trui komt van Brugge in de Mango.  linkje naar hun site:http://shop.mango.com/  

Hieronder vind je een paar foto’s en qoutes die ik wel leuk vind.

 

 My official favorite. Deze quote zegt iets daarom is dit mijn favoriet. 

 

Zo dat was het dan, dit zijn mijn favorieten foto’s en quotes. Ik hoop dat jullie leuk vonden. En nu jullie kamer ook kunnen vol hangen met quotes en foto’s. Ik wens jullie veel plezier.  

 

Lfs Luna OX  

Geef een antwoord