Brugge

Het is VAKANTIEEE!!!! Oké het is nu wel bijna een week bezig, maar ja. Ik ben ook op vakantie geweest. Nu niet echt, meer een drie-Brugse. -Chic woord hoor Luna.- Dus. Laat ik maar is vertellen wat ik gedaan heb en nog meer dingen. 

We zijn drie dagen naar Brugge geweest, en het was super. De stad is zo mooi, de huisjes en die riviertjes zo leuk. Ik heb dan ook veel foto’s getrokken voor jullie. ( De foto’s vind je onderaan het artikel. ) We hebben overnacht in een Van Der Valk hotel. De kamer was goed voor twee nachtjes. We zijn natuurlijk niet naar Brugge gegaan om de hele tijd op hotel te zitten. -NEE!- Na dat we even hebben besproken wat we gingen doen die dag, reden we naar het centrum. We hebben dan een beetje de stad leren kennen. – Want we kenden er nog niks.- We zijn dan een beetje gaan rond wandelen. De volgende dag. -Dus Woensdag- Hebben we een wandelingetje gemaakt om naar het chocolade museum te gaan. Het heet, Choco Story. We hebben dan kaartjes gekregen om proevertjes te gaan doen bij verschillende chocolatiers. Ook nog een kaartje om naar The Choco Jungle Bar te gaan. Daar hebben we dan een SUPER lekkere chocomelk gedronken. Die was lekker. Daarna zijn we in het chocolade museum terecht gekomen. Op het einde hebben we nog een chocoladereep gekregen. -Die ik toevallig nu ook aan het eten ben, en ik kan jullie vertellen dat die lekker is- We dachten nu we hier toch zijn kunnen we even goed een paar winkels doen. Dat hebben we ook gedaan. Ik heb drie dingen gescoord. Bij de Mango, New Look en Dille & Kamille. Bij de Mango heb ik een trui gekocht. bij de New Look een HIGH WAIST SKINNY in het zwart. Bij Dille & Kamille kan ik het niet echt zegge. ( Ik heb foto’s ze staan onderaan het artikel.) Toevallig heb ik die drie dingen aan, buiten dat van Dille & Kamille. 

Zo dat was dan mijn drie-daagse in Brugge. Nu kunnen jullie hieronder nog even de foto’s bekijken, die ik gemaakt heb. 

Mooie plekjes:

Chocolade & Shop Stuf:

   Choco Story reepjes Neuhaus pralines  Dille & Kamille  (drankje Arizona Mucho Mango.)

  Pierre Marcolini  Pierre Marcoline de pralines.

  Starbucks   New Look

HIGH WAIST price: 29.99 euro

   Mango trui price: 25.99 euro.

Zo dat was het dan voor vandaag. Ik wens jullie nog een fijne vakantie. 

Lfs Luna X

Geef een antwoord