Collages

Het is zo ver ik heb vandaag voor jullie mijn eerste Room artikel. Ik heb er super veel zin in dus laten we maar van start gaan. 

Ik ben tegenwoordig heel erg veel bezig met collages maken. Als je niet weet wat het is, het is een verzameling van foto’s op een papier met dingen die je leuk vind. – Dus – Het is wel leuk om het in je kamer op te hangen, omdat je dan leuke inspiratie krijgt. Het is eigenlijk een eigen keuze van wat je erop hangt. Ik doe van alles. Kleren, room,… Het is wel een grote bron van inspiratie vind ik. Nu ga ik jullie een paar benodigdheden opnoemen die je nodig hebt. Maar ook een paar dingen die je ZEKER  niet mag vergeten. – De dingen die ik eerst een beetje was vergeten. – 

Dit mag je niet vergeten: Dan heb ik het over maar één ding eigenlijk. Dat is niet de zelfde kant gebruiken. Wat bedoel ik daarmee, als je voorkant helemaal vol is ga dan niet de achterkant beplakken. Waarom niet? Omdat je het dan niet kunt ophangen. Die fout heb ik dus gemaakt. Ik wil niet dat jullie die fout ook maken. – Dus denk er aan .- 😀 

Wat heb je nodig?: Dat is niet zo moeilijk denk ik. Tijdschriften en foto’s desnoods druk je foto’s af als je geen tijdschriften hebt. Schaar, Lijm, Papier en een doos voor de restjes. Ik heb voor gekleurd papier gekozen. Omdat ik dat persoonlijk mooier vind. Maar dat hangt eigenlijk een beetje af wat jij zelf mooi vind. 

Next Step:

Dat is eigenlijk niet zo moeilijk denk ik. Uitknippen en plakken. Je kiest natuurlijk dingen uit die je mooi vind en inspirerende vind. Dan is het een kwestie van ze op te hangen als ze klaar zijn. Het leuke er aan is dat je altijd verder kunt doen. Maar wat ik ook SUPER leuk vind is, dat je niet netjes moet zijn. Het moet er uit zien zoals jij het goed vind. Wat anderen er van vinden maakt niet uit. Zo lang jij het mooi vind is het goed. Het is ook heel leuk omdat je je eigen stijl laat zien met een paar foto’s eigenlijk.

Hier onder vind je een paar foto’s van mijn collages. Ik heb voornamelijk de Joepie en de Fashionista gebruikt voor foto’s. Ik heb ook één collage op de laptop gemaakt. Met Pic Monky. Linkje naar de site http://www.picmonkey.com/  

 

 

 

Zo dat waren mijn collages. Ik hoop dat jullie nu ook aan de slag kunnen gaan met collage’s. Ik hou er inspiratie aan over, ik hoop jullie nu ook.

Dat was het dan ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer.

Lfs Luna 

 

Geef een antwoord