Mijn blognaam

Vandaag gaan we het hebben over mijn blognaam. Ik kan me inbeelden dat jullie je afvragen waar een naam van een blog vandaan komt. – Ik heb dat toch wel vaak bij bloggers. – Laten we beginnen. 😀

Dus ik vond het toch wel moeilijk om een naam te verzinnen voor mijn blog. Vooral omdat ikzelf eerst echt iets wou waar je uit kon afleiden waar  mijn blog over gaat. – Maar dat was wel moeilijk. – Aangezien mijn blog over Room en Random dingen gaat is het wel moeilijk om een naam te verzinnen. 

Na al dat gedacht ben ik meer naar me zelf gaan kijken. Ik heb me de vragen gesteld. Wie ben ik? Wat vind ik leuk? Toen dacht ik soms leef ik wel een beetje in mijn eigen wereld. Ik denk dat meer mensen dat wel hebben. – Ik dan toch. –  🙂   Zo ben ik een beetje gaan fantaseren. Toen dacht ik ” Wonderland” Ja dacht ik dat is het. Toen was eigenlijk Luna’s Wonderland geboren. – Lacht! – Ik vond wel dat ik het op een speciale manier moest doen. Dus ben ik maar beginnen knippen.    Zo ben dan eigenlijk tijdschriften gaan doorzoeken voor leuk plaatjes waarmee ik een letter kon vormen. Maar als ik één tip kan geven dan is het toch wel. Je blognaam moet van jouw zijn. Maar wat ik toch wel belangrijk vind is dat er een betekenis moet achter zitten. – Dat vind ik dan toch. – 

Hieronder zie je het eindresultaat. Van wat het geworden is. 

 

Zo dat was het dan. Nu weten jullie waar mijn naam vandaan komt. 

Tot de volgende keer en HEEEL VEEL LIEFS 

 Luna 😀 <3 

Geef een antwoord