Waarover gaat mijn blog?

Hi ik ga jullie meer vertellen waar mijn blog over gaat. Dan weten jullie toch een beetje meer over mijn blog, en waarom dat ik net die onderwerpen heb gekozen. Maar voor we beginnen wil ik wat zeggen. Als ik eerlijk moet zijn heb ik toch wel een beetje stress. Omdat het de eerste keer is dat ik iets voor jullie schrijf. Maar om over te gaan naar de orde van vandaag. Gaan we misschien maar beginnen. 😀 Dus Let’s Get Start It!

Ik ga voornamelijk bloggen over Room en Random dingen. Ik ga ze even individueel uitleggen over wat ze gaan.

Room:  In de  Categorie Room ga ik schrijven over room inspiratie. Waarom de Categorie  Room. Omdat ik op mijn kamer toch wel veel ben. Dus ik vind dan ook wel dat die er leuk mag uitzien. 

Random: In de Categorie Random ga ik van alles plaatsen. De ene keer mijn favorieten liedjes de anderen keer over hoe mijn dag was bijvoorbeeld. 

Zo dat was het dan mijn eerste echte artikel. Ik hoop dat jullie nu een beetje meer weten over mijn blog. Dan bedoel ik over wat mijn blog gaat hé.

Ik heb ook nog een vraag voor jullie. Dit was mijn eerste echte artikel, en ja ik had wel een beetje stress. Dus mijn vraag aan jullie is : ” Hebben jullie ook wel eens stress, zo ja voor wat dan Bijvoorbeeld een optreden of een spreekbeurt in de klas?” Laat het maar weten in de reactie. Als jullie nog tips hebben voor mij laat ze dan maar in de reactie even achter.

Liefs Luna 😀 Tot de volgende keer!

 

3 gedachten over “Waarover gaat mijn blog?”

  1. OMG ! Super leuk idee! Het is normaal dat je stress hebt hoor, maar je hebt het goed gedaan! 🙂 Je hebt af en toe wel een lettertje vergeten of een ander klein foutje, maar dat is niet erg en heel normaal, ik hoop dat je snel weer iets nieuw online zet! Ik ben al een fan! xxx

  2. Pingback: Dat was 2016 – Luna's Wonderland

Geef een antwoord