5 jaar Luna’s Wonderland

Zoals je zelf ook wel kan zien als je op je agenda kijkt is het vandaag 21 maart. Voor sommige een gewone dag, maar voor mij wilt dit zeggen dat mijn blog jarig is. Vandaag bestaat mijn blog 5 jaar!

Ik ben deze blog begonnen toen ik nog in de lagere school zat. Als ik daar over nadenk klinkt dat zo gek. Ik zit momenteel al in mijn 5de middelbaar. De dag dat ik mijn blog begon was is 12 jaar oud, dit jaar word ik 18. Dat klinkt zo gek om te zien en te zeggen.

Toen ik met mijn blog begon heb ik veel schrik gehad wat andere kinderen gingen denken als ik het zou zeggen. Achteraf bleek het dat ik helemaal geen schrik moest hebben.

Als ik naar mijn oudere artikels kijk zie ik dat ik in het begin echt een kind was. Mijn teksten waren heel groot, de letter grootte bedoel ik dan, ik gebruikte ook een letterkleur, dus niet gewoon zwart zoals nu.

Na 5 jaar bloggen ben ik nog steeds blij dat ik de keuze genomen heb om een blog te starten. Vroeger was ik meer actief en plaatsten ik veel meer artikels dan nu en daar ben ik me bewust van. Ik had toen nog veel meer ideeën en tijd daarvoor. Nu plaats ik een artikel als ik het zelf wil en ik wil me niet houden aan een bepaald schema, want dan zet ik mezelf onder druk en dit is nog steeds iets dat ik doe omdat ik het leuk vind.

Het is leuk dat ik artikels kan teruglezen en kan denken wat ik nu anders zou schrijven of doen. Ik zie mezelf doorheen mijn artikels evolueren en dat is heel fijn om te zien.

Ik wil iedereen bedanken die mijn artikels leest als ik eens iets plaats. Mijn ouders vooral, omdat ze me vanaf het begin aangemoedigd hebben en geholpen hebben hierbij. Ik hoop dat ik in de toekomst meer kan schrijven, maar ik verplicht me zelf niets.

Geniet van jullie zondag!

Luna xo

1 gedachte over “5 jaar Luna’s Wonderland”

Geef een antwoord