Babbeltje #24 – terug naar school en examens

Het is nog eens tijd voor een korte update. Ik ben me ervan bewust dat ik veel babbeltjes schrijf, maar dit is een makkelijke manier voor mij, om toch nog actief te blijven op mijn blog.

Dus, het is weekend, mijn eerste schoolweek na de twee weken herfstvakantie zit er op. Het is was anders dan anders, zowel deze vakantie als terug naar school gaan. In de vakantie heb ik niet heel veel gedaan, als ik eerlijk ben. De eerste week heb ik de Sims 4 gespeeld en Netflix gekeken, ondertussen ook nog wat artikels geschreven. De tweede week heb ik wat meer gedaan. Heb mijn kamer, badkamer en de boekenkast opgeruimd en nog andere dingen in het huis gedaan. Ik was die dag alleen thuis en wilde iets nuttig doen. Ik heb nog wat artikels gemaakt en 1 keer afgesproken met vriendinnen, buiten voor de duidelijkheid. We hebben een wandeling gedaan en hebben daarna nog een warme chocomelk en pudding gegeten. Was zeer gezellig.

School moest terug beginnen, onze school had op voorrand elke klas in twee groepen opgesplitst. De groene en gele groep, de eerste week (deze week), moest de gele groep maandag en donderdag naar school en de groene groep (de groep waartoe ik behoor) moest dinsdag en vrijdag naar school gaan. Woensdag is het voor iedereen afstandsonderwijs, wat ikzelf prima vind. En de volgende week wordt dit omgedraaid van de dagen wanneer de gele en groene groep naar school moeten gaan.

Ik ben zeer tevreden hoe onze school dit doet. We hebben onze eigen planning de we kunnen maken, maar wanneer we vragen hebben, voor bijvoorbeeld wiskunde, kunnen we dit gemakkelijk aan de leerkracht vragen wanneer we op school zijn. Laat me gerust weten hoe jou school het doet in verband met corona.

Examens komen er ook binnenkort aan voor mij. Ik beging 4/12 met mijn eerste examen en ze duren tot 14/12. We hebben even moeten wachten op ons rooster, maar dat hebben we woensdag doorgestuurd gekregen. Ik heb voor mezelf ook een planning gemaakt en hopelijk gaat het dan lukken.

Nu heb ik gelukkig weekend, waar ik van ga genieten. Misschien nog een kerstfilm kijken tussendoor en ook nog wat voor school werken.

Geniet nog van jullie weekend!

Luna xo

Geef een antwoord