Must-see films en series #2

Het is een nieuwe dag en dat wilt ook zeggen, een nieuw artikel. In het artikel van vandaag, zoals jullie aan de titel kunnen zien, gaat het over films en series. Ik ben een enorme Netflix fan en heb weer een aantal films en series bekeken. Het leek me een goed moment om wat favoriete van me te delen.

films

Enola Holmes, deze film heb ik nog niet zo lang geleden bekeken. Ik had de trailer al gezien, lange tijd geleden en het leek me echt een heel fijne film. Dat kan je alleen maar te weten komen door het te kijken natuurlijk. Dat is dan ook wat ik heb gedaan. Mocht je niet weten waar de film over gaat, raad ik aan om de trailer te bekijken. Zelf vond ik het een zeer leuke en grappige film. Een film als deze had ik nog niet eerder gezien.

Love Wedding Repeat, deze film is al een tijdje uit en heb het ook een tijdje geleden gezien. Ik vond het een zeer grappig en mooie film. In het kort uitgelegd, Jack zijn zus gaat trouwen en Dina (een vriendin van zijn zus) een vrouw die hij ooit in Rome ontmoet heeft is er ook. Jack is verliefd op haar maar heeft toen de kans niet gekregen. Nu heeft hij een nieuwe kans. Op de trouw gaan er een aantal dingen mis en worden er ook dingen ontdekt. Maar voor een beter beeld van de film, kijk je best de trailer.

Holidate, mijn laatste film die ik aanraad is Holidate. Kerst komt er binnenkort weer aan, dus een kerstfilm is niet abnormaal voor deze lijst. Kerstfilms brengen je in de sfeer van kerst en ik wil wel in die sfeer zijn. Mijn eerste kerstfilm van dit jaar was dus Holidate. De trailer leek me al heel leuk dus was ik benieuwd naar de film zelf. Deze heeft me ook niet teleurgesteld. Als je nog opzoek bent naar een leuke kerstfilm, is dit zeker een aanrader.

series

Dynasty, deze series stond al een lange tijd op mijn lijst om te kijken. Nu ik twee weken vakantie had was dat het perfecte moment om te beginnen kijken. De volledige serie heb ik nog niet uitgekeken, maar ik ben er echt een fan van. Het is echt zo goed, al de drama en familiedrama, het is geweldig. Ik ben nu bijna klaar met het eerste seizoen en ik kan je met zekerheid zeggen, (naar mijn mening toch), je kunt niet anders dan blijven kijken. Elke aflevering eindigt met iets waardoor je gewoon moet verder kijken.

Emily In Paris, ondertussen heeft iedereen al wel van deze serie gehoord. Het is een mega hit op Netflix, ikzelf was dan ook benieuwd of het ook echt goed is. Ja hoor, het is echt goed! Ik heb deze serie samen met mijn mama gekeken, de afleveringen gingen snel en op een paar dagen tijd hadden we het uit gekeken. De hype is het zeker waard. Ik kijk al uit naar het tweede seizoen.

Sweet Magnolias, deze serie is misschien minder bekend, maar zeker het kijken waard. Het gaat over Maddie, Helen en Dana Sue, Maddie komt net uit een scheiding en heeft eigenlijk altijd voor de kinderen gezorgd. Ze hadden het altijd de droom om samen een bedrijf te hebben. Nu was het moment omdat te doen, zo ontstond Sweet Magnolias, de glorieuze spa. Het gaat niet enkel hierom, er komen nog een heleboel andere dingen aan bod.

Elite, dit is een Spaanse serie, het gaat over een elite school, Las Echnicas. Er zijn 3 seizoenen en in ieder seizoen is er iets aan de hand. In het eerste seizoen gaat het over een meisje dat vermoord is, en hier moet een onderzoek over worden gedaan. Ik raad aan om het eerste seizoen te kijken, verder ga ik niets vertellen over de andere seizoen omdat dat misschien iets kan verraden. Het gaat niet enkel om moord, maar ook een heleboel drama.

Dat was het dan voor dit artikel. Ik hoop dat jullie het fijn vonden, misschien series/films die jullie nog niet kenden ontdekt. Heb jij een leuke serie of film, laat het zeker weten!

Luna x

Geef een antwoord