Ideeën om te doen als je je verveelt

We hebben wat tijd door corona, maar om elke dag iets te verzinnen om te doen is niet altijd makkelijk. Daarom heb ik een aantal ideeën die je kunt wanneer je niet weet wat te doen.

Koken of bakken Ga alleen of met iemand (van je gezin natuurlijk op dit moment) iets koken of bakken. Zelf heb ik dit ook gedaan, ik heb een cake gemaakt en vond het leuk om met iets anders bezig te zijn. Ga opzoek naar leuk recepten en probeer ze uit!

Playlists maken Ben je je muziek beu gehoord? Maak dan een nieuwe playlist of ontdek nieuwe artiesten en liedjes. Zelf vind ik het heel erg leuk om playlists te maken en dan ook naar muziek te luisteren.

Sporten of eens gaan wandelen/fietsen We hebben er tijd voor om wat te sporten, natuurlijk wel thuis in de tuin of binnen. Je kunt ook gaan fietsen of wandelen alleen of met je gezin.

Opruimen De perfecte gelegenheid om eens je kleerkast of de keuken op te ruimen. Zelf heb ik het al gedaan en was blij dat alles weer netjes in de kast lag.

Doe een spel Wil je iets wat rustiger doen, speel dan een gezelschapspel of op de WII of op een ander toestel mocht je dat hebben.

Maak nieuwe outfits Aangezien je je kleerkast opgeruimd hebt, kun je ondertussen ook nieuwe outfits uitproberen, neem er een foto van en wanneer je geen idee hebt wat aan te doen kijk je op je gsm en kun je een leuke outfit aan.

Lees Je moet geen boek lezen het kan ook een tijdschrift zijn of online, wat jij zelf wilt .

Film of serie kijken Kijk een nieuwe film of begin aan een nieuwe serie maar je kunt ook de serie die je aan het kijken bent afkijken.

TikToks maken de app TikTok kennen we ondertussen allemaal vermoed ik. Er zijn genoeg dansjes of andere dingen op de app om te doen, nu heb je er de tijd voor om die ene dans te leren.

Leer een nieuwe taal Klinkt heel saai maar het is best leuk om te doen. Zelf ben ik nu Hawaïaans aan het leren op de app Duolingo. Er zijn nog meer talen om te doen, nu heb je er tijd voor dus neem die kans.

Zo ik ga het hier op houden. Als jij nog leuke ideeën hebt om te doen, laat deze dan zeker achter in de reactie.

Ik wens jullie nog een fijne dag toe!

Luna xo

2 gedachten over “Ideeën om te doen als je je verveelt”

Geef een antwoord