babbeltje #20 – corona en thuisblijven

Mijn twintigste babbeltje!! Het is een feit! Vandaag heb ik weer een update voor jullie hoe het met me gaat en waar ik momenteel mee bezig ben. Ben je benieuwd? Lees dan maar snel verder!

Het is ondertussen wel bekend dat we te maken hebben met het coronavirus. Door dit virus, hebben tot 3/04 geen school, met de vakantie meegerekend. Op onze school hadden we binnenkort namelijk examens. Maar doordat het geen school is, gaan deze ook niet door natuurlijk.

Zelf vind ik het erg vervelend dat we geen school hebben en examens. Het klinkt allemaal wel ‘leuk’, maar dat is het niet. Zodat we niet achterlopen met onze leerstof heeft de school besloten dat we thuis gewoon verder mogen werken. We zullen die weken dat we geen school hebben, vanuit thuis taken en lessen verwerken. Wat natuurlijk veel moeilijker gaat zijn.

Hoe het nu exact gaat zijn weten wij ook nog niet. Maandag 16/03 krijgen we normaal gezien een mail dacht ik met uitleg wat we moeten doen voor onze vakken. Heel erg benieuwd hiernaar. Het lijkt me misschien leuk als ik bijhoud hoe deze drie weken van school vanuit thuis gaan zijn voor mij.

Aangezien wij examens hadden vallen deze weg zoals ik al eerder schreef. Dit is niet het fijnste natuurlijk, want nu hebben we op het einde van het jaar meer leerstof te verwerken. (dit zullen we vanaf de derde graad ook hebben, geen examens met pasen). Laat ons hopen dat het allemaal goed gaat komen.

Laat zeker even in de reactie weten hoe jouw school het gaat aanpakken en of je ook vanuit thuis gaat moeten werken voor school.

Geef een antwoord