Mijn 2019

Dat is dan ook weer gebeurd, het is 2020! Dit is zo raar, 2020, in mijn hoofd klopt het niet. Maar voor ik het vergeet, gelukkig nieuwjaar! Vorig jaar heb ik jullie ook meegenomen in het afgelopen jaar, dit doe ik deze keer weer opnieuw. Laten we er maar eens in vliegen!

Als eerste zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Jullie weten dat ik best open en eerlijk ben, ik doe mijn best daarin natuurlijk. 2019 had vele ups en downs. Ik ga eerlijk zeggen dat het niet mijn beste jaar was. In de tweede maand zijn al gelijk wat dingen gebeurd (februari), ik probeer deze dingen soort van te vergeten, of beter te zeggen achter te late. Hoewel ik er wel iets uit geleerd heb uiteraard. Zelf denk ik dat dingen gebeuren met een reden, ook al is die niet altijd even fijn. Door de gebeurtenissen in februari, reflecteerden dat ook op mijn schoolwerk. Wat ikzelf en mijn ouders heel jammer vonden. Ik ben enorm blij dat ik mijn ouders hebben die me enorm steunen en er bovenop geholpen hebben.

Als ik een maand en dag zou mogen kiezen waar ik naar terug kon gaan, dan is dat zonder twijfel 10/03. Ik ben die dag naar Shawn Mendes gegaan voor de tweede keer. Deze keer was extra speciaal want ik had een Q&A met hem. Ik was nog nooit zo dichtbij geweest. Als ik er aan terug denk smelt ik al. Mama en papa, dit was geweldig. Ik heb ook nog een apart artikel hiervoor, klik hier om dat artikel te lezen.

Maart was ook nog een speciale maand aangezien om 21 maart mijn blog 3 jaar bestond. Ben zo blij dat ik begonnen ben met bloggen, tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. (dat artikel dat vind je hier)

Zoal jullie weten doe ik nu ondertussen al drie jaar aan klimmen. Ik doe dit nog altijd even graag. Op het klimmen heb ik ook twee heel goede vriendinnen van me. We hebben er altijd heel erg veel fun, dus Kat en Noa dankjewel daarvoor!

Zoals ik ben, heb ik weer een paar schoenen mogen toevoegen aan mijn collectie afgelopen jaar. En daar ben ik best trots op, ik draag nu eenmaal gewoon graag schoenen! 🙂 Foto’s van mijn schoenen vind je hier!

Ik heb ook weer twee heel leuke samenwerkingen gehad. Zo heb ik een wereldkaart ontvangen, een olijfboompje en een cadeau voor mijn mama. Ik wil greetz.be en wereldkaarten.nl bedanken voor de samenwerking. Hier kun je het artikel lezen over de wereldkaart en hier van de olijfboom en cadeau.

In het begin van de zomer ben ik met een vriendin op vakantie gegaan. Hier heb ik ook weer een artikel over geschreven, klik hier daarvoor. Dit was een heel leuke ervaring! Hierdoor heb ik ook voor de eerste keer echt op een skateboard gestaan wat ik echt wel leuk vond om te doen.

Samen met mijn ouders ben ik ook naar Kopenhagen gegaan. Dit was een heel leuke cityptrip. Hier zou ik heel erg nog eens naar teruggaan! Voor mijn volledige ervaring van Kopenhagen, lees je best mijn travel diary en die vind je hier.

September, het nieuwe schooljaar. Het jaar ben ik begonnen in de richting wetenschappen, zoals in het derde. Ze zullen me niet tegenhouden om deze richting te doen. Ik doe mijn best hiervoor, dus ik hoop dat op het einde van het jaar, ik eindig in diezelfde richting.

Mei, mijn maand. Op 18 mei was het weer zo ver, ik was jarig. Ik ben 16 geworden! Ik heb dat weekend heel leuk gevierd met vrienden en familie. Hoe kan het ook anders of ik heb er een artikel over, klik daarvoor hier.

Zoals ik eerder schreef in dit artikel had 2019 zijn ups en downs. Dat is heel normaal, het leven is niet perfect. Ik hoop vooral dat 2020 een goed jaar zal zijn. Wat ik vooral onthoud is dat er goede momenten zijn maar ook slechte en uit die slechte momenten moet je leren en van de goede momenten genieten.

Ik wens jullie een heel erg fijne 2020 toe! Ik heb geen voornemens, ik ga het gewoon allemaal op me af laten komen.

Veel liefs

luna xx

Geef een antwoord