Essentiel blazer – Mijn Pareltjes

Ik heb weer eens een pareltje dat ik wil delen met jullie. Ben je benieuwd wat het deze keer is, lees dan meer snel verder!

Ik ben dol op kleding en schoenen. In mijn kleerkast zitten er natuurlijk altijd een paar stukken bij waar ik extra dol op ben. Zo is deze blazer daar eentje van.

Essentie blazer

Ik zag deze hangen en ik dacht meteen dat is een prachtstuk. Het is een heel speciaal patroon. Het is echt wel een favorietje van me. Om een outfit wat meer naar boven te brengen is dit ideaal. Hoe ik het draag, hangt ervan af hoe ik het combineer. Hieronder zien jullie er ook een foto van.

Hebben jullie ook zo een kledingstuk in je kast liggen waarvan je denkt: dit doe ik nooit weg! Ik heb dat met deze blazer. Ik ben er heel blij mee, ik ga zeker nog kijken bij wat ik deze allemaal nog kan dragen. Dat gaat bij wel redelijk wat zijn vermoed ik.

Het was niet het langste artikel vandaag, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden. Neem zeker een kijkje op mijn Instagram, hier plaats ik zo vaak mogelijk ook eens een outfit van me.

Luna xo

Geef een antwoord