Vakantie, rapport en nog meer – babbeltje #17

Het is weer een tijd om jullie een update te geven. Het is weer eens even geleden dat ik dit gedaan heb en vond dat het nog wel eens nodig was.

Ten eerste het is vakantie! Op dit moment (dat ik dit schrijf), is het woensdag. Ik heb er dus al twee dagen opzitten jammer genoeg. Ik heb tot nu toe dan ook nog niet heel veel gedaan. Ik ben van maandag op dinsdag blijven slapen bij een vriendin en dit was super gezellig.

Vandaag heb ik voor school gewerkt. Ik heb na de vakantie opdrachten die af moeten zijn dus heb ik vandaag aan gewerkt. Er is ook een pakketje binnengekomen. Vorig jaar heb de Mascha Planner gekregen en ik zal binnenkort een nieuwe nodig hebben dus ik had de nieuwe versie besteld. Hieronder zien jullie wat foto’s van hoe die eruit ziet. Op laatste twee foto’s zien jullie dat ik er al wat in heb geschreven.

Ik ben echt heel erg blij hoe die eruit ziet. Ik ga deze nog niet meteen kunnen gebruiken want ik heb momenteel nog mijn vorige in gebruik. Deze heb ik al besteld zodat ik deze gelijk kan gebruiken voor wanneer mijn andere vol is. Lijkt jullie het leuk als ik laat zien wanneer ik deze voor het eerst heb ingevuld? Laat het me dan weten.

Donderdag ga ik weer eens klimmen met een vriendin van me. Ik hoop weer wat routes te kunnen afvinken van mijn lijstje.

Mijn rapport, ik heb deze vrijdag de dag voor de vakantie gekregen. Ik ben er heel eerlijk in dat dit niet het beste rapport was. Ik had namelijk 2 buizen op fysica en aardrijkskunde, op wiskunde was ik er dan ook maar net door. Ik ga voor de volgende periode heel erg mijn best moeten doen en ik zal bewijzen dat ik het kan.

Er zijn nog wat dingen die ik willen zeggen. Ik wil jullie zeggen dat ik mijn best doe om artikel te maken voor jullie maar dat is niet altijd even makkelijk. Wat ik jullie dan nog kan zeggen dat er zo snel mogelijk (wanneer het klaar is) er twee artikels online komen waar ik het nog eens heb over mijn pareltjes. Volg me zeker op Instagram hier probeer ik ook zo veel mogelijk actief op te zijn!

Ik wens je als je vakantie hebt nog een fijne vakantie toe. Als je gewoon school hebt, succes nog met school, het is snel weer weekend!

Luna xoxo

Geef een antwoord