Een wereldkaart op glas?!

Hallo iedereen! Vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie. Ik heb onlangs een wereldkaart op glas mogen bestellen bij wereldkaarten.nl. Ik heb de vraag gekregen of ik wilde samenwerking en een wereldkaart ontvangen. Dit wilde ik heel erg graag. Ik heb al eens eerder samengewerkt met hen en was toen zeer tevreden over wat ik gekregen had. Herinner je het niet meer? Klik dan hier om dat artikel terug te lezen. 

Je kunt niet alleen een wereldkaart op glas bestellen maar ook een foto op glas. Dit is heel erg leuk om cadeau te geven of voor jezelf. Foto plexiglas is dit iets dat je wilt? Bestel het dan snel!

Ben je benieuwd naar wat ik besteld heb? Lees dan maar snel verder!

Ik mocht een wereldkaart bestellen naar keuze van 90 x 60 centimeter. Ik heb eens goed gekeken op de website en toen kwam ik de perfect tegen. Zie hieronder mijn wereldkaart!

Is deze niet mooi? Ik vind het er zo origineel uitzien. Het handige is dat je bij je bestelling een ophangstuk kunt bij aankopen. Ik heb dit ook gedaan en zo kan ik het zeker op een goede manier bevestigen. Zoals jullie zien hangt het nog niet op. Dat is omdat ik mijn kamer binnenkort ga schilderen, maar wanneer het ophangt zal je het wel zien verschijnen op mijn Instagram. 

Het voordeel hieraan is dat het een vrij moderne look geeft vind ik zelf. Het is toch net wat anders. Ik ben heel erg tevreden met mijn wereldkaart. Wil jij er ook zo eentje? Neem dan hier een kijkje naar de wereldkaarten op plexiglas. 

Tot de volgende keer!

Luna x

Geef een antwoord