Q&A #7 – Kan ik skaten?

Hallo iedereen! Ik heb vandaag nog eens een q&a voor jullie. Vond het nog eens tijd daarvoor. Ik had jullie gevraagd wat vragen te stellen en die ik ga nu beantwoorden. Dus laten we maar beginnen!

Hoe zijn je punten?

Ik zal het hebben over de punten van de examens. Mijn punten met de examens waren redelijk vond ik zelf. Ik had beter verwacht dus ik was best teleurgesteld. Voor fysica had ik een buis en dit verwachtte ik niet. Er waren nog andere vakken die niet top waren, ik zal het zo zeggen, deze examens waren niet mijn beste.

Hoe gaat het echt met je?

Op dit moment gaat het wel goed met me. Ik heb soms wel eens een zwak momentje maar dat vind ik perfect normaal. Ik geniet van de vakantie en wanneer ik met vrienden en familie ben dan ben ik zeer gelukkig.

Favoriete dier?

Dat is bij mij altijd een olifant geweest, weet niet waarom eigenlijk. Een giraf vind ik ook heel erg schattig.

Favoriete liedje?

Op dit moment Señorita van Shawn Mendes & Camila Cabello. Moet ik zelfs een uitleg geven waarom? Het is gewoon mega goed!

Waarom begon ik _lunaswonderland_?

Omdat ik met mijn blog begon en vond dat het ook wel leuk was als ik Instagram had. Niet echt een heel bijzondere reden.

Kun je skaten?

Nee, eigenlijk niet nee. Ik kan op gewone grond wel gewoon heen en weer gaan. Maar op een ramp is het wat minder. Toen ik op kamp was heb ik het geprobeerd en het is na een tijdje gelukt, maar ik kan niet verder blijven doorgaan. Ik ga nog wat moeten oefenen hiervoor, maar ik zal even moeten wachten want in Frankrijk ben ik gevallen op mijn knie en hier heb ik nog steeds last van. Dat zal allemaal wel goed komen, maar moet nu nog even rustig doen. Als ik het kan zal ik iets plaatsen op Instagram.

Dat was het dan weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wat meer te weten zijn gekomen. Het waren leuke vragen die ik mocht beantwoorden! De volgende q&a zal misschien voor school zijn. Tot de volgende keer!

Luna xo

Geef een antwoord