Summer tag

Hallo lieve lezers, vandaag heb ik weer is een tag voor jullie. Deze keer de Summer Tag. Het zijn 10 vragen en ik ga deze beantwoorden. Jullie kunnen deze tag ook zelf doen. Op jullie blog of YouYube kanaal. Dus laten we beginnen!

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Dat is heel erg moeilijk, want ik lust redelijk veel. Maar mijn favoriet is chocolade smaak.

2. Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?

Ik draag heel graag een playsuit in de zomer. Of een leuk kleedje kan ook niet missen!

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?

Ik heb niet een favorieten drankje voor in de zomer. Maar ik drink wel graag in de zomer een Arizona. Dan het liefst, Mucho Mango. –  Wat grappig is want op dit moment drink ik het ook. –

4. Wat is je favorieten zomeractiviteit? 

Heel veel mensen zwemmen graag, maar ik eigenlijk niet zo. Ik vind het juist leuker om foto’s te trekken van outfits en andere dingen. Maar tegen een leuk watergevecht zeg ik geen nee.

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Ik draag zelf niet zo heel veel make-up. Zeker in de zomer niet, want ik vind de zomer een seizoen waar je je huid een keer met rust mag laten. Maar als ik is weg ga, zal ik wel mascara op doen en een poeder voor mijn gezicht matt te maken.

6. Wat is je favoriete zomerse liedje?

Ik ben natuurlijk een fan van Shawn Mendes dus zeker en vast: There’s Nothing Holdin’ Me Back. Ik vind Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee ook een heel zomers liedje. ( Klik op de titel voor de link naar de liedjes)

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Ik heb niet echt een zomers gerecht dat ik het liefst eet. Zolang het maar lekker is vind ik het goed.

8. Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?

Ik doe zo goed als nooit een DIY. Dus ik heb geen favorieten. Hoewel ik het wel leuk vind om is een masker te maken of een lekkere smootie/milkshake.

9. Wat voor geur draag je `s zomers?

Geen, ik draag zo goed als nooit parfum.

10. Welke plannen heb je voor de zomer?

Ik ga deze vakantie nog naar Kroatië. Ik zal hier ook wel een artikel over schrijven. Maar natuurlijk ook veel foto’s en artikels maken voor jullie. Tuurlijk ook veel afspreken met mijn vrienden.

Zo dat waren de 10 vragen, ik tag jullie allemaal om deze tag ook te doen. ik heb ook een zomer afspeellijst op Spotify. Klik hier voor de link. Je kunt de afspeellijst volgen als je dat wilt. Ik heb ook nog een vraag voor jullie.

Wat gaan jullie nog doen in de vakantie? Laat het achter in de reacties.

Liefs Luna xxx

 

Geef een antwoord