Review | Max&More concealer

Hey hey,

Ik heb voor jullie mij tweede review van een Action product. Het is een concealer. Laten we is kijken of dat het een aanrader is.

Verpakking

Er is niets mis met de verpakking. Er staat op welk toon het is voor een goedkoop product is het een geslaagde verpakking.

 

Het product

Het is nummer 01 light-beige. Dit is niet een heel donkere kleur maar ook niet licht. Het is ongeveer tussen in. Je moet een beetje gokken welke je neemt en geluk hebben. Ik heb er gewoon een genomen. En ik had geluk. Het kosten € 1.49.

Kleur

Deze kleur is voor mij goed. Ik heb niet een lichte huid maar ok niet een donkere. Als je een lichtere huid hebt is deze misschien nog oké. Voor een donkere huid is het not done.

Dekking

De dekking is niet super. Je zult echter wel een goede laag moeten aanbrengen vooraleer je donker kringen weg zijn. Het is op dit vlak niet perfect.

Overige mening

Ik vind het persoonlijk een goed product, maar de dekking is niet goed. Als je niet veel make-up draagt is dit wel goed. Gewoon om een beetje onzuiverheden weg te werken en donker kringen rond je ogen is het prima.

Aanrader?

Ik vind het wel een wel een aanrader. Als je wilt beginnen met make-up en niet meteen een dure aankoop wilt doen, is het perfect. De dekking is wel niet super maar een laagje extra en het is oké. Dus als je wilt beginnen met make-up is het een aanrader.

Zo dat was dan mijn tweede review van een Action product. Hou mijn blog zeker in de gaten, voor de andere producten.

Liefs Luna xoxo

2 gedachten over “Review | Max&More concealer”

Geef een antwoord