Interview met Manon van mannivdw

Hey hey,  

Jullie weten ondertussen wel dat ik regelmatig interviews doe. En vandaag heb ik een interview met Manon van mannivdw. Ze is om het zo te zeggen een Instagram blogger. En ze trekt super mooie foto’s! Ik heb dan aan Manon gevraagd of ik haar mocht interviewen, en dat zag ze zitten. Dus laten we is kijken naar het interview. 

 

Hoe noem je op Insta? 

Ik noem dus mannievdw op Instagram! Mijn naam is eigenlijk Manon maar al mijn vrienden zeggen al jaren Mannie, dus vandaar!

Beschrijf je jezelf in 3 woorden?

In drie woorden: food & fashion lover!

Wat vind je zo leuk aan Instagram? 

Ik vind Instagram zo leuk omdat het een manier is voor mij om mijn liefdes voor fotografie, fashion en food te combineren!

Wie zijn je favoriete Insta accounts? 

Mijn top favoriete accounts zijn gaelle_vp en madebyf

Welke app vind je naast Insta handig voor je foto’s? 

Ik gebruik vscocam voor het bewerken van mijn foto’s

Wat is je Insta Goal?

Mijn instagoal momenteel is stiekem toch wel om de 10k volgers te halen!

Wat zijn je 5 favorieten Celebs op Instagram? 

Ik volg niet zo heel veel celebs op Instagram maar selenagomez en arianagrande zijn wel mijn favorieten dus die volg ik wel!

Wat moet een Instagram account hebben volgens jouw, om door jouw gevolgd te worden?

 Een Instagram account moet eerst en vooral goeie inhoud hebben. Een thema zoals bv food of fashion etc en niet bv alleen selfies of telkens foto’s van hetzelfde. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er mooie foto’s zijn en dat de foto’s ook bij elkaar passen en een mooi geheel maken! Als laatste ook gewoon een creatieve persoon hebben die achter dat Instagram zit en dus originele foto’s maakt! Zo’n account zou ik zeker volgen ?

Zo dat was het interview met Manon. Ik wil Manon heel erg hard bedanken dat ik haar mocht interviewen. Dit was ook mijn eerste interview met iemand van Instagram. En ik vind het heel leuk om te doen!

Dus ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. En tot de volgende keer!

Liefs

Luna xoxo

 

3 gedachten over “Interview met Manon van mannivdw”

Geef een antwoord