Week verslag #1

Hallo ik had jullie al verteld dat ik woensdag geen artikel kon plaatsen.Ik had er ook niet op gerekend dat ik gisteren er ook geen tijd zou voor hebben, maar ik heb dan vandaag gewoon een verslag van mijn week. Er zullen nog wel veel artikels komen over deze dagen. -Denk ik- Maar dus, laten we beginnen. Ik kan jullie al vertellen dat ik een toffe week heb gehad. Ik ben woensdag 18 mei verjaard. Ik ben 13 geworden. Toen ik jarig was was ik op kamp met mijn klas, nu ja zo goed als de hele school. Maar ik zal beginnen bij het begin zeker.

Maandag:

Maandag hadden we geen school. ik weet zelfs niet eens meer zo goed wat ik gedaan heb. Ik heb denk ik niet veel gedaan. Misschien een beetje opgeruimd. En hoogst waarschijnlijk heb ik ook nog gerelaxt. Meer weet ik ook niet.

Dinsdag:

Die dag weet ik nog. Dat was de dag dat school terug begon. Maar voor ons niet echt school school. Wij zijn op kamp gegaan. Kamp is een plaats waar wij naar toe gaan en daar verschillende activiteiten doen. Heel tof dus. Onze klas en die van het vijfde hebben in tenten geslapen. Lekker gezellig dus. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan. Na dat iedereen er was hebben we ons klaar gemaakt.  Bed opgemaakt en van die dingen. We hebben dan als eerste De Mol gedaan. Er was iemand in onze klas die de mol was. Die persoon moest dan de spelletjes saboteren. Maar alleen de spelletjes van de mol zelf. Heel tof dus. Ik ga even doorspoelen naar de avond. In de avond hebben we spaghetti gegeten. Daarna was het tijd om te gaan slapen. Het was wel wat koud.

Woensdag:

Ik eerlijk zijn dit was een super toffe dag. -DUH!!- het was mijn verjaardag. Het begon in de ochtend dat Malik een klasgenoot zijn knuffel naar mij gooide en wakker werd. Toen we gingen eten heb ik een kroon gekregen. Ik moest later op een stoel gaan staan en hebben ze voor mij gezongen. Ik kan jullie vertellen dat dat heel raar was. We hebben die dag het douane spel gedaan. Maar dat was niet zo goed gegaan. Ik liep achter iemand aan om te tikken. En toen viel ik vaan een bergje en viel ik een zo heb ik dan mijn voet omgeslagen. Minder leuk op mijn verjaardag.

( Ik ga niet elke dag uitgebreid vertellen want dan ben ik lang bezig ik stop gewoon op een moment, en ga over naar de volgende dag ).

Donderdag:

Raar maar waar ik weet ook niet echt meer wat we gedaan hebben. Het was die dag wel erg warm. Maar wel heel leuk. We hebben dan samen met de anderen klassen een spel gedaan. Dat was wel leuk. Ik moest ook gaan dansen die dag. Jammer maar helaas. Ik ben dan gewoon gaan dansen. Als ik terug kwam heb ik nog even film gekeken. Toen de film gedaan was zijn we gaan slapen.

Vrijdag:

De laatste dag van het kamp. We zijn zoals elke ochtend gaan ontbijten. -Jammie- We zijn die dag niet op de kampplaats gebleven. Want we zijn naar een boerderij gegaan. Wij en het 5de hebben een GPS wandeling gedaan. Die was nu niet echt super. Om het zo te zeggen. Er was iemand in onze klas die heel moe was. En even later bijna op het einde van de wandeling, heb ik hem in mijn rug gedragen. Dat was wel grappig. Na dat de wandeling gedaan was hebben we middag gegeten. We hadden in de ochtend een smoske gemaakt. Op het einde van de dag was het nog een afsluiter. Toen ben ik weg gegaan. Als ik thuis was is er nog iemand geweest voor mijn nagels. Voor de volgende dag.

Zaterdag:

Zaterdag was het een drukke dag. Ik ben naar de kapper geweest voor mijn haar te laten invlechten. Want ik had die dag mijn lentefeest. We zijn iets gaan eten in Stokt 21. Het was super lekker. Het was een heel drukke dag ja ik heb dan ook niet veel gedaan. Maar de dingen die ik gekregen heb zal ik nog iets apart over schrijven.

Zondag (vandaag):

Ja nu op dit moment ben ik dit artikel aan het schrijven voor jullie. En later vandaag ga ik nog series kijken en de film LOL. Maar vooral veel relaxen. Meer kan ik niet vertellen.

Zo dat was dan mijn verslag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En het niet erg vonden dat ik gisteren en woensdag niks geplaatst heb. Maar tot de volgende keer.

Knuffels en veel groetjes Luna oxox 

2 gedachten over “Week verslag #1”

Geef een antwoord