Review: Karma Shimmer Body Cream

Hallo iedereen, vandaag heb ik een review voor jullie. Ik ben zondag gaan shoppen. Dat heb je wel kunnen lezen in mijn artikel: Shoplog Mol . Ik heb jullie dan vertelt dat ik een review zou doen. Dus hier is die dan.

Enjoy!!!

De prijs?:

De prijs valt nog wel mee. Zeker voor de hoeveelheid dat er inzit. Er zit wel aardig wat in. Je neemt natuurlijk niet een hele schep. Het kost: € 17.50.

Het product:

Het is een limited edition voor de zomer. Het is een body lotion van de Rituals.

Eerste indruk:

Ik zag deze pot staan. En ik werd meteen aangesproken. De pot ziet er heel leuk uit. Het deksel vind ik ook heel mooi er uit zien. Dus de buitenkant, een echte topper.

Mening:

Ik vind Rituals producten zeker en vast heel fijn. Ze ruiken lekker, toffe structuur. Ik gebruik ze dan ook vaak. Vorige zomer was er ook een limited edition body lotion. Die vond ik ook heel fijn. Nu ik deze zag staan wou ik er nog wel één. 

Fijn of niet fijn?:

Ik vind het zeker en vast fijn. Het ziet er leuk uit, en is ook fijn in gebruik. Het leuke eraan is dat er een shimmering in zit. Dit wil zeggen dat er een beetje glitter in zit. Dat is heel leuk voor een rokje, jurk en short. Dan zie je je benen stralen. En letterlijk zelfs. Het is ook heel zacht, je hebt ook maar een beetje nodig voor de shimmering te zien vind ik. Ik vind ook als de buitenkant er leuk uitziet, gaat de binnenkant ook leuk zijn. En dat is bij dezen body cream zeker het geval.

 Een paar swatches: 

Besluit?:

Ik zou zeggen ga nu naar de Rituals en koop het. Het is zacht, goed van structuur en ook nog  leuk. Het is zeker en vast geslaagd!

Ik hoop dat jullie het goed vonden. En nu zin hebben om het te kopen. Er komt ook nog een review aan van de Shower gel uit de Shoplog. Die komt morgen. Ik zou zeggen, heb nog een fijn verlengd weekend en geniet er van. Ik ga het zeker en vast doen.

Instagram Rituals: Klik HIER! 

Website Rituals: Klik HIER!  

Mijn Instagram:  _lunas_wonderland_   

Dat was het dan.

Groetjes en nog een fijn verlengd weekend!

Luna xoxo 😀 

2 gedachten over “Review: Karma Shimmer Body Cream”

Geef een antwoord