Q&A #1

Hallo ik heb vandaag de Q&A voor jullie. Ik heb jullie op Instagram gevraagd om vragen te stellen. En dat hebben jullie gedaan.

( mijn Instagram  _lunas_wonderland_ ).  Dus ik zou zeggen laten we maar beginnen. 

De vragen: 

#1 Ben je verliefd? : Ja ik ben verliefd op iemand.

#2 Wat is je lievelingskleur? : Ik heb er eigenlijk 2. Dat zijn blauw en paars.

#3 Wie is je beste vriend/vriendin? : Dat is moeilijk omdat het bijna allemaal toffe vrienden zijn. Maar beste vriend is toch wel Malik en beste vriendin Sara. Omdat we elkaar al lang kennen.

#4 Wat is je favorieten seizoen, en waarom ? : Weer zo een moeilijke ik heb er weer 2. -Sorry!- Maar alleszins, het zijn de herfst en de lente.  De herfst vind ik zo leuk omdat je zo van die warme kleuren hebt. Maar ook omdat je dan lekker gezellig in de zetel een filmpje kan kijken, en ook de blaadjes die vallen. -Cute- De lente omdat ik dan jarig ben. Maar ook omdat het dan warm begint te worden , en het niet al te warm is -Hih!-

#5 Wat is je lievelingsdier? : Dat is een olifant, ik vind ze zo schattig. Zeker als ze nog klein zijn.

#6 Vind je je ballet groep leuk? : Ja en nee, soms vind ik ze leuk. 

#7 Wie is de leukste in je ballet groep? : Dat is Bauke, ze is heel erg lief. Wij zijn ook altijd de eerste in de zaal. En dan gaan we op onze tenen staan, en kijken we wie de meeste stappen kan zetten -LOL-

#8 Apple or Samsung? : Die is moeilijk omdat ik nu een Samsung heb. Maar ik ga wel een Iphone kopen. Voorlopig gaat mijn keuzen wel naar Apple.

Zo dat waren dan de vragen. Misschien ga ik nog wel is een Q&A doen. Ik heb nog een kleine mededeling. Ik wil binnenkort de 100 vragen die niemand ooit stelt TAG doen. Dus jullie mogen een nummer tussen de 1 & 100 in de reactie plaatsen

Ik hoop dat jullie het leuk vonden.  ( Abonneren op mijn blog )

Lfs Luna 

 

 

Geef een antwoord