Youtubers

Hallo allemaal, ik heb vandaag een top 5 van youtubers voor jullie. Ik kijk toch wel is YouTube. Maar ik heb dan ook wel mijn favorieten. En die ga ik jullie voorstellen, en even vertellen in het kort waarom.

1. Zoe Sugg

Je zult haar ook wel kennen als Zoella. Ik kijk naar haar heel graag. Ook al spreekt ze Engels. Ze is een youtber en blogster. Ik lees haar blog ook. En die is ook zeker de moeite waard. Mijn favorieten video reeks is haar vlogmas. Ze doet het zo leuk.

2. Tekse De Schepper

Teske de Schepper, is toch wel redelijk populair denk ik. Ze is ook een blogster. En dat doet ze goed. Teske filmt vooral over lifestyle en doet ook een weekblog. Mijn favorieten video is Proefwerk. Daar proeft ze dingen in. Ze heeft 265.508 duizend abonnees.

3. Rozemarijn Biemans (STYLEDWAY)

Rozemarijn vind ik een heel toffe youtuber. Ze heeft heel toffe video’s mijn favorieten is: OOTW. daar laat ze haar outfits zie van de week. 

4. Jiami

Jiami, is een spontane vrolijke youtuber. Ik kijk heel graag haar video’s. Ze doet van alles. Mijn favorieten video is: het is meer een reeks, dus de verhuizen met Jiami. Daarin verbouwde ze haar kamer.

5. D Is For Dazzle

Oftewel Diana Leeflang. Diana post vooral, oké van alles: beauty, lifestyle,… Ik heb weer een favorieten reeks en dat is: Hostel hoppen Dat is een serie dat ze naar verschillende landen ging. Heel leuk. 

Zo dat waren mijn top 5 youtubers. Ik zet nog even een linkje van ze allemaal hieronder. 

Linkjes:

Zoella: https://www.youtube.com/channel/UCWRV5AVOlKJR1Flvgt310Cw

Teske: https://www.youtube.com/channel/UCKKbwECfY6ojKu7UkA2tOiw

Rozemarijn: https://www.youtube.com/channel/UCSc1G78aThRKKK-lpj98gJg

Jiami: https://www.youtube.com/channel/UCxer90hNDM5L-5_M5rJ-MqQ

Diana: https://www.youtube.com/channel/UCSKVu-8Lggl9Q_93jHnoukg

Zo ik hoop dat jullie het leuk vonden. Als jullie nog leuke youtubers weten, laat ze dan even achter in de reactie. Ik heb nog een kleine vraag. omdat ik ook een blogger ben, zouden jullie dan ook mijn favorieten blogers willen weten? Laat het maar achter. 

Lfs Luna

Geef een antwoord