My songs

Ik luister enorm graag naar muziek. Daarom ga ik jullie mijn 5 favorieten liedjes vertellen. Ik zal beginnen van wie ik een fan ben en welke groep. Dus ik ben en SUPER fan van Shawn Mendes. Hij is zo goed, en ook nog is knap. (Maar dat is bijzaak). Van groep vind ik Fifth Harmony heel erg goed. Ze zijn Stoer en ja ze kunnen super zingen. Als ik één van hen moest kiezen was dat Camila Cabello. Zijn heeft ook een liedje met Shawn Mendes. Het heet I know what you did last summer. Maar buiten dat laten we beginnen. Ik wil ook nog even zeggen, van alle liedjes zet ik een linkje erbij.

Stitches  

Wij begin met mijn favoriet. Stiches is een liedje van Shawn Mendes. Ik vind het zo een goed liedje. Het ritme zit goed. Ja gewoon een top liedje. PUNT. Je moet ook zeker de videoclip is zien. Die is super stoer. 

Work From Home

Dit is een liedje van Fifth Harmony. Het is een liedje dat me super hard aanspreekt om te dansen. Het is super leuk je kan het ook goed meezingen, en dat vind ik een plus punt.

 Life Of The Party

Life Of The Party is van Shawn Mendes. -Of Course- Dit is ook zo een Love song.Vind ik dan toch. De lyrics video is ook super mooi. Ik luister het ook heel graag in de acoustic version. Die word gespeeld door hem zelf en zijn gitaar. -PERFECT!- ( en nog piano )

One Call Away 

One Call Away is van Charlie Puth. Ik vind het echt een love song. Ja meer kan ik erniet echt over zeggen. Ik vind dit een echte romantic song. – Hier ben ik weer met mijn love en romantic.- 

I Know What You Did Last Summer (IKWYDLS)

Het is een lied van Shawn Mendes and Camila Cabello. Ja hier ben ik weer met Shawn. Ik vind hem nu eenmaal super goed. Ik heb jullie gewaarschuwd. Dat ik een fan van hem ben. Laten we over gaan over waarom ik het een goed liedje vind. -Dus- Het is een super meezing liedje. Als ik het op de radio hoor zing ik spontaan mee. Dus ja. Toppie!

Linkjes naar de songs:

Stitches: https://www.youtube.com/watch?v=VbfpW0pbvaU

Work Form Home: https://www.youtube.com/watch?v=5GL9JoH4Sws

Life Of The Party: https://www.youtube.com/watch?v=5fcTCMWx2-s & Life Of The Party Acoustic:  https://www.youtube.com/watch?v=B_jVVNNyYi8

One Call Away: https://www.youtube.com/watch?v=BxuY9FET9Y4

IKWYDLS: https://www.youtube.com/watch?v=ngORmvyvAaI

Mijn idool 

Jullie weten ondertussen u al wel dat ik een fan ben van Shawn Mendes. Daarom ga ik jullie nu even vertellen waarom. Ik heb Shawn ontdekt op de radio. Ik heb hem dan opgezocht, en naar andere liedjes van hem geluisterd. Die vond ik super goed. Ik vind het ook zo cool dat hij al zijn liedjes op de gitaar zelf speelt. Bij de 1989 tour van Taylor Swift was hij voorprogramma. Rara hij speelden zijn song on the guitar. Maar hij is ook gewoon een Super De Luxe goed zanger en gitarist. De bijzaak die ik jullie heb vertelt vind ik dan toch, enorm waar. Dan bedoel ik dat hij Super knap is. 

Zo dat was het dan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Nu weten jullie ook een beetje welke muziek ik goed vind. Ik heb ook nog een vraag voor jullie als jullie nog leuk liedjes weten. Bekijk zeker de linkjes is, naar de liedjes. Tot de volgende keer!

Lfs Luna 

 

Geef een antwoord