Wishlist #1

Dit is iets nieuws dat ik in mijn blog wil invoeren. Dat is dus een Wishlist. Het is een lijst met dingen die ik graag zou willen hebben. Die ga ik dan met jullie delen. Het word een soort van serie op mijn blog. Ik ga het proberen één keer in de maand te doen. Ik ga foto’s plaatsen met de dingen die ik graag wil hebben. De prijs staat er ook altijd bij, en ook waarom ik het wil. Dus laten we beginnen.

I Hope You Enjoy!

 

 

 *1   *2

*3 *4

Zo dat zijn de item’s die ik wil hebben. 

1: Dat is de Diva M.A.C lipstick. Ik wil dezen zo graag hebben ik vind de kleur super mooi. Dus dat is wel duidelijk. De prijs is 19.50 euro.

2: Oh My God! Ik vind dezen Dr.Martens zo mooi. Het zijn zwarte matte. Ik heb er nu ook maar dat zijn glimmende. Het enigste nadeel is dat ze wel prijzig zijn. Ze kosten 150 euro.

3: Dit is een ketting van Beautiful-Bijoux. Het is de Ice-Queen ketting. Ik vind hem echt heel mooi. Het is wel redelijk kort denk ik. Je kunt hem zowel deftig als stoer dragen. De prijs is 12.95 euro. 

*4: Mijn favoriet, de Daniel Wellington horloge. Dit is de 26mm. Ik vind hem echt heel mooi. Je kunt hem altijd dragen, dat vind ik zo leuk. De prijs is  119.00 euro, op www.horloges.be/daniel-wellington/ 

Zo dat was het dan mijn eerste Wishlist. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Tot de volgende keer. 

Liefs Luna 🙂 😀 

 

 

 

1 gedachte over “Wishlist #1”

  1. Pingback: Toetsen zijn voorbij!!!!!!! & Update – luna's Wonderland

Geef een antwoord